Doğduğun Ev Kaderindir 33. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle – 24 Şubat Çarşamba

Doğduğun Ev Kaderindir 33. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle – 24 Şubat Çarşamba
Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün sevilen dizisi ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ ilk kez yayınlanacak 34.bölümüyle saat 20.00’de TV8 ekranlarında olacak.

Yeni bölümde; Zeynep ve ailesineyapılan saldırıda şans eseri kimse yaralanmamıştır.  Şimdi herkes bu saldırının altındaki nedeni aramaktadır. Bütün oklar Mehdi ve yeni girdiği iş ilişkilerini gösterirken, Zeynep tüm soğukkanlılığı ile masum birini yok yere suçlamaktansa, gerçeği öğrenmenin peşindedir.

Cemile ve Benal yeni hayatlarına alışmaya çalışırken yeni bir Mehdi’ye de alışmaları gerekmektedir. Nuh içinse en büyük problem Barış'ın şoförü olarak çalıştığını Mehdi’ye nasıl ve ne zaman açıklayacağı olacaktı.

SALDIRILARIN DEVAMI GELİYOR

Barış tüm kalbiyle Zeynep’in yanında olmak ve onu korumak isterken karşılaştığı durumlar olaylara yeni bir pencereden bakmasını sağlayacak, bu saldırıların altında dolaylı  ya da dolaysız dahlinin olduğunu düşündüğü Mehdi’ye ulaşmasını sağlayan ipuçlarını arayacaktır. 

Saldırılarla ilgili sürpriz bir gelişme karakterlerimizin tüm dünyasını alt üst ederken, uğradıkları artçı saldırıda bu kez o kadar şanslı olmayacaklardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.