Doya Doya Moda 15 Haziran Salı puan durumu | Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu

Doya Doya Moda 15 Haziran Salı puan durumu | Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu
Türkiye'nin en tarz büyük beden yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Dün ilk bölümü ile yayınlanan yarışmada bugün 7 iddialı yarışmacı yine kozlarını paylaşacak ve gün sonunda adını ilk sıraya yazdırabilmek adına mücadele verecek. Her anı eğlence dolu ve moda resitali sunan yarışmada alınacak puanlar büyük önem taşıyor. Peki, Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 15 Haziran Salı puan durumu haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Doya Doya Moda'da yeni bir serüven daha start alıyor. İstanbul sokaklarındaki eşsiz rekabet ve amansız yarışta 7 iddialı ve güzel kadının mücadelesi ilgiyle seyredilecek. Cuma günü dördüncü kez dalya diyen ve 400 bölümü geride bırakan programda bugün yine başlayan haftada ekranlara gelecek maratonda alınacak puanlar merakla bekleniyor. Kora kor ve dopddolu içerğiyle TV8 ekranlarndaki yerini alacak program ilgiyle izlenecek. Peki, Doya Doya Moda All Star'da 15 Haziran Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda 15 Haziran Salı kim birinci oldu? 

Bugün başlayacak haftanın ilk günündeki puan durumu aşağıda bulunuyor. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Güncel puan durumu da takip ediliyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

  • Birben Coşkun: 15
  • Rabia Ağca: 19
  • Sepideh Su Baher: 15
  • Betül Böçkün: 15
  • Emel Başkan: 20
  • Özde Karacan: 14
  • Ferdanur Başaran: 19

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.