Doya Doya Moda 30 Haziran Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu

Doya Doya Moda 30 Haziran Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden ve adım adım sezon finaline doğru giden Doya Doya Moda'da hafta ortası başlıyor. Bugün üçüncü bölümü ile yayınlanacak olan programda İstanbul sokaklarında birincilik mücadele verecek olan birbirinden iddialı 7 büyük beden kadının rekabetinde yine kolye için kollar sıvanacak. Gözler gün sonunda. Doya Doya Moda 30 Haziran Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği ve milyonlara ulaşmayı sürdüren Doya Doya Moda'da heyecan tüm hızı ile sürüyor. Birbirinden ünlü dört jüri üyesinin puanlarıyla hafta birincisimni belirlediği zorlu maratonda kolyeyi kazanmak isteyen 7 büyük beden ve iddialı yarışmacı kozlarını paylaşabilmek adına İstanbul sokaklarına çıkarak en iyi kombinleri oluşturmaya çalışacak. Ardından da podyumda adeta savaş başlayacak. İzleyiciler de şimdiden sabırsız ve gün sonunu bekliyor. Peki, Doya Doya Moda 30 Haziran Çaraşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda 30 Haziran Çaraşamba kim birinci oldu? 

Çaraşamba başlayan haftanın ikinci günündeki puan durumu aşağıda bulunuyor. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Güncel puan durumu da takip ediliyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

  • Birben Coşkun: 17 + 12
  • Rabia Ağca: 18 + 13
  • Sepideh Su Baher: 14 + 12
  • Gamze Eroğlu: 20 + 7
  • Emel Başkan: 16 + 13
  • Özde Karacan: 20 + 14
  • Ferdanur Başaran: 11 + 19

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.