Doya Doya Moda 31 Mart puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 31 Mart puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?
TV8'in sevilerek izlenen ve her bölümünde tarz fırtınası estiren yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı isimlerin İstanbul sokaklarında birincilik adına yarıştığı maratonda üçüncü kez podyuma çıkacak olan 7 büyük beden kızın alacağı puanlar merak konusu. Sıralama sabırsızlıkla bekelniyor. Peki, Moda 31 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri haline gelen Doya Doya Moda'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbriinden iddialı yarışmacıların İstanbul'un semtlerinde yaptığı alışveriş sonrasında jüriden alacakları puanlar kaderlerini etkileyecek. Cuma günü yayınlanacak hafta finalinde elini güçlü tutmak isteyen yarışmacıların her anı doğru değerlendirmesi ve buna göre tercih yapması gerekiyor. Eğlencenin eksik olmayacağı ve modadan taviz verilmeyen bir bölümle daha ekranlarda olacak programda alınacak puanlar büyük önem taşıyor. İzleyicilerin gözü ve kulağı da gün sonundaki sıralamada. Herkes kolyeyi kimin kazanacağına dair tahminler yapmak istiyor. Gün sayısı azaldığı için telafi şansı da düşüyor. Peki, Moda 31 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

İki tam puan var!

Uğurkan Erez, Umut Eker, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever'in jüri üyeliklerini yaptığı Doya Doya Moda'da dün fırtına gibi bir gün geride kaldı. Belirlenen konseptle birlikte alışverişe çıkan yarışmacılar kıyafetleri ve aksesularlarıyla birlikte puanlarını aldı. Buna göre Özde'nin yer almadığı bölümde birinciliği Emel Başkan ve Sepideh Su Baher 20 puanla paylaştı. İkinci sırada da yine 19 puanlı iki yarışmacı vardı. Ferdanur ve Betül'n puanı eşitti. Birben 15 puan, Rümeysa ile 14 puan elde etti.


 

Doya Doya Moda 31 Mart 2021 Çarşamba kim birinci oldu?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz

 

  • Birben Coşkun: 19 + 15
  • Rümeysa Buyuran: 18  + 14
  • Sepideh Su Baher: 16 + 20
  • Betül Böçkün:  17 + 19
  • Emel Başkan: 4 + 20
  • Özde Karacan: 13 + 0
  • Ferdanur Başaran: 17 + 19 


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.