Doya Doya Moda 7 Haziran Pazartesi puan durumu | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu

Doya Doya Moda 7 Haziran Pazartesi puan durumu | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu
TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Doya Doya Moda'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kıyasıya rekabetine sahne olacak programda şimdiden büyük bir heyecan yaşanıyor. Adım adım sezon finaline doğru giden yapımda haftanın ilk günü sabırsızlıkla bekleniyor. Seyirciler yarışmanın sonucunu araştırıyor ve bir an önce öğrenmek istiyor. Peki, Doya Doya Moda All Star'da 7 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

7 iddialı ve güzel kadının tarzlarını yansıtıp stillerini konuşturdukları Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Birbirinden renkli konseptleri taşıyabilmek, buna göre alışveriş yapabilmek ve yüksek puanlar alabilmek isteyen yarışmacıların verecekleri savaş izleyenleri de televizyon karşısına kilitleyecek. Umut Eker, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini üstlendiği programda haftanın ilk birincisi olabilmek isteyen yarışmacıların amansız yarışı TV8'de yaşanacak. Renkli anların yaşanacağı, eğlencenin bitmeyeceği ve gerginliklerin eksik olmayacağı bir gün daha keyifli anlar yaşatacak. Peki, Doya Doya Moda All Star'da 7 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda 7 Haziran pazartesi kim birinci oldu? 

Bugün başlayacak haftanın ilk günündeki puan durumu aşağıda bulunuyor. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Güncel puan durumu da takip ediliyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

  • Birben Coşkun:
  • Rabia Ağca:
  • Sepideh Su Baher: 
  • Betül Böçkün:
  • Emel Başkan: 
  • Özde Karacan: 
  • Ferdanur Başaran: 

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.