Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Türkiye’nin en tarz yarışması Doya Doya Moda’da bugün yeni bir hafta ve ay başlıyor. Cuma günü hafta finalinde elenen Ufuk’un yerine kimin geleceği merak konusuydu ve yayınlanan fragmanla her şey ortaya çıktı. Erkekler arasındaki zorlu rekabete ortaklık edecek son isim Ali Nail Yurtseven olarak açıklandı. Peki, Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Birbirinden ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturduğu ve renkli anlara sahne olduğu Doya Doya Moda’da bir pazartesi günü daha ekranlara taşınıyor. 7 erkek ve 7 kadın yarışmacının mücadelesinde bugün maratona dahil olacak yeni isimler de belirlendi. Ufuk’un elenmesinden sonra yerine gelecek yarışmacı merak konusuydu ve 2. Sezonun 146. Bölüm fragmanında detaylar öğrenildi. Bugünden itibaren rakiplerine karşı saat mücadelesi verecek isim Ali Nail oldu. Peki, Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Ali Nail Yurtseven, Birben Coşkun ile birlikte kombin savaşı verecek. Yapacağı tercihlerle birlikte ilk sırada yer almak isteyen yakışıklı yarışmacı iş adamı. Bahar ile arkadaş. 28 yaşında. Konservatuar okudu. Tarzına güveniyor ve inanıyor. Erkeklerin kötü giyinmesi sebebiyle kendisinin ön plana çıkacağını söylüyor. Instagram hesabı @alinailyurtsevenn'dir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.