Doya Doya Moda All Star 25 Mayıs Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu

Doya Doya Moda All Star 25 Mayıs Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu
Türkiye ve dünyanın tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda'da haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı ve tarz düşkünü 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesinde gözler yine hazırlanacak konseptler ve seçilecek kıyafetlere çevrildi. Seyirciler sevdikleri isimlerin yarışmadaki performansını görüp onları desteklemek istiyor. İstanbul sokaklarında yine kıran kırana bir gün ekranlardaki yerini alacak. Peki, Doya Doya Moda All Star 25 Mayıs Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer

Televizyon ekranlarının sevilerek izlenen tarz programı Doya Doya Moda'nın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. İstanbul sokaklarında kendilerine verilen bütçe ve güne göre belirlenen konseptlerle tercihlerini yapacak yarışmacılar gün sonunda ise podyumda aldıkları puanlara göre sıralamlarını elde edecek. Kıyasıya bir rekabetin hızla devam ettiği programda her an her şey yaşanabilir. Gözler gün sonunda. İlk bölümün arından bugün de yaşanacaklar herkesi televizyın karşısına kilitleyecek. Dopdolu ve eğlenceli bir yayın daha sizleri bekliyor. Peki, Doya Doya Moda All Star 25 Mayıs Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda 25 Mayıs Salı kim birinci oldu? 

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Dört bölümde elde edilen sıralama ise finalde değişebilir. Son gün 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyor.
 

  • Birben Coşkun: 17
  • Rabia Ağca: 20
  • Sepideh Su Baher: 19
  • Betül Böçkün: 19
  • Emel Başkan: 16
  • Özde Karacan: 19
  • Ferdanur Başaran: 19

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.