Doya Doya Moda All Star 26 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu

Doya Doya Moda All Star 26 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı 7 güzel kadının tarzını ve stil dünyasını yansıtmak amacıyla İstanbul sokaklarına çıkıp ardından podyumda verecekleri mücadele izleyenleri televizyon karşısına kilitleyecek. Alınacak her puan cuma günkü finali direkt olarak etkileyecek. Peki, Doya Doya Moda All Star 26 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının en tarz yarışması Doya Doya Moda'da haftanın üçüncü günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. 7 kadının İstanbul sokaklarında kendileri için belirlenen sürede ve konseptte ortaya koyacakları performans hem gün sonunda hem de finalde belirleyici rol oynayacak. Kolye savaşında rekabetin dolu dolu yaşanacağı bölüm yine psikolojik bir savaşa da sahne olacak. Kızlar rakipleirne karşı en yüksek puanları alabilmek ve yarına avantajlı başlamak amacında.Peki, Doya Doya Moda All Star 26 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda 26 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? 

Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde kızlar kozlarını paylaştı. Performansları muhteşem olan yarışmacılardan dördü günü tam puanla kapattı. Birben, Rabia, Emel ve Su 20 puan aldı. Betül ve Özde 17 puanla ikinci sırada günü tamamlladı. Ferdanur ise 15 puanla sonuncu oldu. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Dört bölümde elde edilen sıralama ise finalde değişebilir. Son gün 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyor.
 

  • Birben Coşkun: 17 + 20
  • Rabia Ağca: 20 + 20
  • Sepideh Su Baher: 19 + 20
  • Betül Böçkün: 19 + 17
  • Emel Başkan: 16 + 20
  • Özde Karacan: 19 + 17
  • Ferdanur Başaran: 19 + 15

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.