Doya Doya Moda All Star 27 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu

Doya Doya Moda All Star 27 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu
Stil dünyanızı genişleten, tarz tutkunuzu daha da pekiştiren ve gardıropların sınırlarını kaldıran Doya Doya Moda'da haftanın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki seviyenin zirveye yükselen ve tarzların havada uçuştuğu rekabet yine nefes kesecek. Kendilerinden emin 7 kadının alacakları puanlar yarın gerçekleştirilecek final öncesinde büyük önem taşıyor. Gözler puan durumunda. Peki, Doya Doya Moda All Star 27 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimiz

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha ekranlara geliyor. Hafta finaline doğru giden maratonda yarışmacılar son kez 5 puan üzerinden değerlendirilecek. Yarın ise 10 puandan yapılacak puanlama sonrasında kazanan belirlenecek. Herkes son güne avantajlı girebilmek ve önde olmak isterken bunun mücadelesinide hem zevkleri hem de psikolojileri ile vermek zorundalar. Yarışma her an her şeye gebe ve yaşanacaklar karşısında tüm yarışmacıların sakin kalıp hata yapmamaları gerekiyor. Bugün dördüncü gün. Yani finalden önceki bir önceki bölüm televizyonda olacak. İzleyiciler de anbean seyretmek istedikleri yarışma için araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Doya Doya Moda All Star 27 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda 27 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? 

Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde kızlar kozlarını paylaştı. Konsept ise piknikti. Jüri değerlendirmesi sonrasında Özde 19 puanla ilk sırayı aldı. İkinci basamakta ise 18 puanlı Birben ve Emel vardı. Eabia 17, Su Baher ise 16 puan aldı. Ferdanur salı günkü puanıyla yine 15'i görürken Betül ise 12 puanla sonuncu oldu. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Dört bölümde elde edilen sıralama ise finalde değişebilir. Son gün 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyor.
 

  • Birben Coşkun: 17 + 20 + 18
  • Rabia Ağca: 20 + 20 + 17
  • Sepideh Su Baher: 19 + 20 + 16
  • Betül Böçkün: 19 + 17 + 12
  • Emel Başkan: 16 + 20  18
  • Özde Karacan: 19 + 17 + 19
  • Ferdanur Başaran: 19 + 15 + 15

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.