Doya Doya Moda All Star 28 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda 55. bölüm puan durumu

Doya Doya Moda All Star 28 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda 55. bölüm puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Doya Doya Moda All Star'ın 11. haftasına nokta konulacak günde yarışmacılar haftanın ödülünü alabilmek ve kolyeyi boynuna takabilmek istiyor. Gözler gün sonunda. Herkes ekran karşısına kilitlenecek. Peki, Doya Doya Moda All Star 28 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda 28 Mayıs puan durumu seyirciler tarafından ilgiyle araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Hafta finali sebebiyle izleyenleri ekran karşısına kilitleyecek yarışmada rekabet had safhada olacak. Günü ve haftayı en iyi şekilde bitirmek isteyen yarışmacılar en iyi konseptlerle birlikte jüri karşısına çıkmak istiyor. Herkesin hedefi kolyeyi boynuna takmak. Puanlar  birbirlerine çok yakın ve cuma günlerinde her şey yaşanabiliyor. Peki, Doya Doya Moda 28 Mayıs puan durumu nasıl? Doya Doya Moda All Star 28 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda 28 Mayıs Cuma kim birinci oldu? 

Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde kızlar kozlarını paylaştı. İlkbahar/yaz piknik konsepti ile podyuma çıkan yarışmacılar puanlarını aldı. Buna göre Birben, Betül ve Rabia 19'ar puanla zirveyi paylaştı. Ferdanur ve Emel 17'şer puanla ikinci oldu. Özde Karacan 16 puanla günü üçüncü tamamladı ve Su Baher 14 puan alarak son güne kötü bir başlangıç yaptı. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Dört bölümde elde edilen sıralama ise finalde değişebilir. Son gün 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyor.
 

  • Birben Coşkun: 17 + 20 + 18 + 19= 74
  • Rabia Ağca: 20 + 20 + 17 + 19 = 76
  • Sepideh Su Baher: 19 + 20 + 16 + 14 = 69
  • Betül Böçkün: 19 + 17 + 12 + 19 = 67
  • Emel Başkan: 16 + 20  + 18 + 17 = 61
  • Özde Karacan: 19 + 17 + 19 + 16 = 71
  • Ferdanur Başaran: 19 + 15 + 15 + 17 = 66

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.