Doya Doya Moda All Star 31 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda 56. bölüm puan durumu

Doya Doya Moda All Star 31 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda 56. bölüm puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan ve tarz dünyasına kattığı renklerle izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Doya Doya Moda'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kora kor mücadelesinde gözler ilk gün alınacak puanlara çevrildi. Herkes haftaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Peki, Doya Doya Moda All Star 31 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda 56. bölüm puan durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyenler tarafından ilgiyle seyredilen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir haftanın daha başlangıcı ekranlardaki yerini alıyor. İstanbul sokaklarında kıyasıya bir mücadeleye başlayacak olan zorlu maratonda herkes iyi bir başlangıç yaparak rakiplerine gözdağı vermek istiyor. Hafta sounda kazanılacak kolyeyi boyunlarına takmayı hedefleyen 7 güzel kadının rekabeti yine izleyicileri de televizyonlarının başına kilitleyecek. Eğlencenin bitmeyeceği, modanın sonuna kadar işleneceği ve zaman zaman da gerginliklerin yaşanacağı bir gün gümbür gümbür geliyor. Peki, Doya Doya Moda All Star 31 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda 31 Mayıs Pazar kim birinci oldu? 

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Dört bölümde elde edilen sıralama ise finalde değişebilir. Son gün 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyor.
 

  • Birben Coşkun:
  • Rabia Ağca:
  • Sepideh Su Baher:
  • Betül Böçkün:
  • Emel Başkan:
  • Özde Karacan:
  • Ferdanur Başaran:

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.