Doya Doya Moda All Star 9 Temmuz Cuma kim birinci oldu? Doya Doya Moda şampiyon kim oldu

Doya Doya Moda All Star 9 Temmuz Cuma kim birinci oldu? Doya Doya Moda şampiyon kim oldu
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Doya Doya Moda'da bir sezon daha geride kalıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların boy gösterdiği son kez İstanbul sokaklarına çıkacağı günün ardından sezonun şampiyonu açıklanacak. Peki, Doya Doya Moda 9 Temmuz Cuma kim birinci oldu? Doya Doya Moda şampiyon kim oldu? İşte detaylar..

Türkiye ve dünyanın tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda'da bir sezonun daha sonuna gelindi. Pazartesiden itibaren yayınlanan final etabında All Star ekibi arasından bir yarışmacı şampiyonluk sevinci yaşayacak. Tüm sezonun emeklerini alabilmek adına bugün İstanbul sokaklarına son kez çıkacak olan 4 iddialı ve güzel kadının rekabeti herkesi ekran başına kilitleyecek. Gözler gün sonunda ve oluşacak sıralamada. Herkes kılye sahibini merak ediyor. Peki, Doya Doya Moda 9 Temmuz Cuma kim birinci oldu? Doya Doya Moda şampiyon kim oldu? İşte detaylar...

Doya Doya Moda'da şampiyon kim oldu?

Doya Doya Moda'nın başlayan 2. sezonunda ilerleyen dönemlerde All Star etabı ekranlara geldi. Programda adından en çok söz ettiren isimlerin mücadelesinde artık son dört yarışmacı puan mücadelesine girecek ve biri para ödülünü elde edecek. Kimin kazanacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Ferdanur, Rabia, Birben ve Özde'nin rekabeti nefes kesecek. Ayrıca Birben bir süredir yaşadığı ilişkisinde finale yakışır bir evlilik teklifi alacak. Doya Doya Moda 2. sezon şampiyonu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Doya Doya Moda 9 Temmuz Cuma kim birinci oldu? 

Pazartesi başlayan haftanın son günündeki puan durumu aşağıda bulunuyor. Kilolu ve büyük bedene sahip 4 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Güncel puan durumu da takip ediliyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

  • Birben Coşkun:
  • Rabia Ağca:
  • Özde Karacan: 
  • Ferdanur Başaran: 

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.