Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye’nin en tarz yarışması Doya Doya Moda’da 15 Mart 2021 Pazartesi gününden itibaren yepyeni bir dönem başlıyor. Daha önce program damga vuran ve başarısıyla adından söz ettiren 7 yarışmacı all star konsepti ile ekranlardaki yerini alıyor. Moda rüzgarlarının eseceği, rekabetin eksik olmayacağı ve zaman zaman gergin anların da yaşanacağı programda birincilik mücadelesi verecek isimlerden biri de Betül Böçkün oldu. Peki, Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberim

Yaz aylarında kısa süre ara vermesinin ardından 2. Sezonunda da yoluna tüm hızı ile devam eden Doya Doya Moda’da All Star heyecanı ekranlara geliyor. İki sezona damgasını vuran toplamda 7 yarışmacının İstanbul sokaklarındaki rekabeti yine nefes kesecek. İlk sezonda oldukça fazla konuşulan isimlerden biri haline gelen Betül Böçkün de 7 kızın arasında olacak ve kombinleri ile yeteneklerini Türkiye’ye kanıtlamak istiyor. Peki, Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.



Doya Doya Moda All Star Betül kimdir?

Bugünden itibaren rakiplerine karşı adını ilk sıraya yazdırabilmek adına mücadele verecek olan Betül Böçkün geçen sezonun birincisiydi. Son hafta aldığı kolye ile adını zirveye yazdırmayı başarmıştı. Hayatındaki birçok olumsuzluk onu zaman zaman geriye de itse yılmadı ve son anda kazandığı birinciik Türkiye gündemine oturmasını sağladı. All Star’a da iddialı bir giriş yaptı. Beylikdüzü’nde oturuyor ve aslen Mardinli. Kardeşi Serhat ise rapçi.


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün


Doya Doya Moda All Star Betül Instagram hesabı

Birçok yarışmacı gibi adını Doya Doya Moda’da duyuran Betül Böçkün oldukça aktif bir Instagram hesabına sahip. Burada 130 bin takipçisi bulunuyor. Etkileşimleri ise milyonlara ulaşıyor. Tanıttığı ürünlerin yanısıra kendisi hakkında da paylaşımlar yapıyor. betulbockun1 profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.