Doya Doya Moda All Star Birben Coşkun kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Doya Doya Moda All Star Birben Coşkun kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Cuma günü sona eren 2. Sezonunun ardından bugün All Star heyecanıyla ekranlardaki yerini almaya başlayacak olan Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacıları açıklandı. Bugünden itibaren en iyi olabilmek adına mücadele verecek yeni isimlerden biri Birben Coşkun oldu. Güzel yarışmacı hakkında da araştırmalar yapılarak hakkında bilgi toplanmak isteniyor. Peki, Doya Doya Moda All Star Birben Coşkun kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Birbirinden şık, tarz ve ikon olmayı isteyen 7 kadının Türkiye karşısındaki yarışı TV8 ekranlarında sürüyor. Cuma günü 2. Sezonun son bölümü ile yayınlanan Doya Doya Moda’da artık all star dönemi başlıyor. Tüm yarışmacılara veda edilmesinin ardından bugün yepyeni bir maraton izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu sezon yarışmaya başlayıp bu zorlu maratona seçilmeyi başaran tek kişi olan Birben Coşkun hakkında birçok sorgulama yapılıyor. Peki, Doya Doya Moda All Star Birben Coşkun kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda All Star Birben kimdir?

Talya Prodüksüyon imzasıyla yayınlanan Doya Doya Moda’ya bu sezon katılan Birben Coşkun yarışmanın ilk gününden itibaren maratonda yer alan iki isimden biriydi. Rabia Ağca ile birlikte bugüne kadar gelmeyi başardı. Kendisi İzmirli. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu. Kendisine ait ve annesi ile işlettiği bir pastanesi var. 2. Sezonun 49. Bölümünde yarışma öncesinde anlattıklarıyla herkesi ağlatmıştı. Çok zorluklar çektiğini, çöpten topladığı tüllerle işler yaptığını dahi söylemişti. Güzelliği ve başarısının yanında samimi davranışlarıyla da takdir toplamıştı.



doya doya moda birben coşkun

doya doya moda birben coşkun


Doya Doya Moda All Star Birben Instagram hesabı

Bugünden itibaren İstanbul sokaklarında rakiplerini geçebilmek adına uğraş verecek olan Birben Coşkun’un kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve onu da aktif olarak kullanmaktadır. Şu an 110 bin civarında takipçisi vardır. Kendisini birbencoskn adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.