Doya Doya Moda All Star Emel Başkan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Doya Doya Moda All Star Emel Başkan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda’da yepyeni bir hafta başlıyor. En iyilerin kıyasıya mücadelesine sahne olacak maratonda birbirinden iddialı 7 yarışmacı kendilerine verilen süre ve bütçelerle İstanbul sokaklarında şıklık rekabetine girişecek. Her anı keyifli ve bir o kadar da renkli programa seçilen isimlerden biri de geçen sezonun en çok konuşulanlarından Emel Başkan oldu. Peki, Doya Doya Moda All Star Emel Başkan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

TV8’de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran karşısına kilitleyen Doya Doya Moda’da yeni hafta All Star heyecanıyla başlıyor. İki sezona damga vuran yarışmacılarıyla adından söz ettirmeyi başaran fenomen yarışmada pazartesiden itibaren en iyi olmak adına kombinler hazırlanacak ve kıyasıya mücadele keyifle izlenecek. Geçen seneye damga vuran isimlerden biri olmayı başaran Emel Başkan da 7 yarışmacı arasında yer alıyor. Kendisi hakkındaki bilgiler de araştırılarak tazelenmek isteniyor. Doya Doya Moda All Star Emel Başkan kimdir? İşte detaylar…


Doya Doya Moda All Star Emel Başkan kimdir?

Yarışmanın ilk gününde başlayan kariyerinde son ana kadar mücadele veren ve adeta bir fenomen haline dönüşen Emel Başkan’sız bir All Star maratonu düşünülemezdi. Evli olan güzel oyuncu daha önce Yemin dizisinde rol almıştı. Yarışmada gösterdiği performansla da binlerce kişiye ulaşan ve yurt dışında da tanınan Başkan yaz aylarında çocuk sahibi olabilmek adına da tedaviye başlamıştı. Sivri dili, dobra açıklamaları ve rakiplerine karşı acımasızlığı ile ön plandaydı. Emel Başkan, geçtiğimiz sezon diplomalarından ve sertifikalarından bahsetmiş ancak jüriye ispat edememesi tartışmalara neden olmuştu. Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik ve Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi'nden mezun olduğunu ve adalet bölümünde okuduğunu ifade eden Emel Başkan ayrıca, uzlaştırmacı, profesyonel emlakçı, özel silahlı güvenlik diploması, dikkat eğitim seminerleri sertifikası gibi belgelerinin olduğunu belirtmişti.


 

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan


Doya Doya Moda All Star Emel Instagram

Bugünden itibaren bir kez daha ekranlarda boy gösterip rakiplerini geçebilmek adına İstanbul sokaklarına çıkacak olan Emel Başkan’ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada aktif olarak kullandığı profili ile dünyanın birçok noktasından takipçiye ulaşmaktadır. 100 bine yakın kişi tarafından takip etmektedir. Fotoğraf ve videolarına emelbaskann profilinden siz de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.