Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Doya Doya Moda’da yepyeni bir maratonun ilk günü geldi çattı. İki sezona damga vuran yarışmacıların yer aldığı all star heyecanı bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak. Birbirinden iddialı 7 kızın rekabeti bir kez daha nefes kesecek. Programda birincilik mücadelesi için kolları sıvayacak isimlerden Ferdanur Başaran ilgi odağı haline geldi. Peki, Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

İki sezondur televizyonda fırtına gibi esen Doya Doya Moda’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Hem de en iyilerle! Pazartesi günü başlayan yeni haftanın ilk günü all star maratonu ekranlara taşınacak. İki sezonda en çok konuşulan isimlerden olmayı başaran 7 yarışmacı kendilerine verilen süre ve konsepte göre en iyi kombinleri oluşturmaya çalışacak. O isimlerden biri de Ferdanur Başaran oldu. İlk sezonun dikkat çekenleri arasında kendine yer bulan güzel yarışmacı hakkında da araştırmalar yapılıyor. Peki, Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir?

Bugün başlayan yeni dönem bölümleri ile Doya Doya Moda All Star’ın en iddialı yarışmacılarından biri olan Ferdanur geçen sezonun ilk anından itibaren yarışmaya başlamıştı. Ancak kariyeri uzun sürmedi. Kendisi 77. Bölümde diskalifiye edildi. Büyük beden modellik yapıyor. Ayrıca kendine ait bir butiği var. Burayı işletiyor.


 



Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir?

İlk sezondaki hatalarını bu kez tekrarlamak istemeyen ve kolyeleri alarak all star olduğunu göstermek isteyen Ferdanur Başaran’ın kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Burada fotoğraflarını aktif olarak yayınlamakta ve profilini kullanmaktadır. 70 bin civarında takipçisi bulunuyor. Siz de ferdanurbasaran hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.