Doya Doya Moda All Star Gamze Eroğlu kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda All Star Gamze Eroğlu kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı
TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni hafta heyecanı başlıyor. Cuma günü sona eren zorlu maratonda sağlık sebeplerinden dolayı yarışmada yer alamayacağı açıklanan Betül Böçkün'ün yerine gelecek isim de merak konusuydu. O yarışmacı Gamze Eroğlu oldu. Peki, Doya Doya Moda All Star Gamze Eroğlu kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en iddialı ve güzel büyük beden yarışmacılarını konuk etmeyi sürdüren Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çııkıyor. Adım adım sezon sonuna doğru giden yarışmada yarışmacılar İstanbul sokaklarında kendilerine verilen bütçeyi en iyi şekilde kullanıp zamanı doğru değerlendirmek istiyor. Gün sonunda ise jüri üyelerinin karşısına çıkarak en yüksek puanı almayı hedefliyorlar. Bugün yeni bir yarışmacı program katılacak. Daha önce yarışmada yarışan ve bu ekranlara alışık olan Gamze Eroğlu'nun performansı merak konusu ve hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Peki Doya Doya Moda All Star Gamze Eroğlu kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

Doya Doya Moda Gamze kimdir? 

Proiflinde birbirinden çekici fotoğraflarıyla dikkat çeken Gamze Eroğlu 23 yaşında. Radyoloji teknikerliği mezunu. Aslen Kayserili olmakla birlikte yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Yay burcu olan Gamze Beşiktaş taraftarı. Kariyerine moda yolunda ilerlemek istiyor. Kendisini ise pozitif, sürekli bardağın dolu tarafından bakan ve aşırı merhametli olarak tanımlıyor. Daha önce televizyon geçmişi bulunmayan genç yarışmacının performansı ilgiyle bekleniyor. Yarışmada birçok kişi ekran önündeki kariyerlerinin ardından programa gelmişti. Güzel isim bu konuda önemli bir sınav verecek.

doya doya moda gamze eroğlu


Doya Doya Moda Gamze Eroğlu Instagram hesabı

Bu pazartesiden itibaren birincilik mücadelesi verecek olan Gamze Eroğlu'nun kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Kendisine @gamzerooglu profilinden ulaşabilirsiniz. 855 takipçisi ve 413 takip ettiği kişi vardır.
 


Doya Doya Moda Gamze Eroğlu boyu, kilosu ve bedeni

Yarışmaya katılan yarışmacıların en çok merak edilen bilgileri de boyu, kilosu ve bedeni oluyor. Bugün başlayan yeni haftanın ardından Gamze Eroğlu'nun tüm bilgileri haberimizde yer almaktadır.

  • Boyu: 1,73
  • Kilo: 85
  • Beden: 44

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.