Doya Doya Moda All Star Özde Karacan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Doya Doya Moda All Star Özde Karacan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Tarzını konuşturmak isteyen 42-44 beden yarışmacıların kıyasıya mücadelesine sahne olan Doya Doya Moda’da All Star heyecanı başlıyor. İstanbul sokaklarında kıyasıya bir rekabete girecek olan yedi yarışmacı arasındaki puan savaşı izleyenleri de ekran karşısına kilitleyecek. Hem geçen sezon hem de bu sene yarışarak iki kulvarda da boy gösteren Özde Karaca favoriler arasında bulunuyor. Seyirciler de sevdikleri güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalarını da sıklaştırdı. Peki, Doya Doya Moda All Star Özde Karacan

TV8 ekranlarının iki sezondur taşıyıcı yarışmalarından biri olmayı başaran ve her bölümü ile de olay haline gelen programı Doya Doya Moda’da All Star heyecanı pazartesiden itibaren televizyonlara taşınıyor. 2 sezona damga vuran yarışmacılarını konuk etmeye başlayacak olan villada yaşanacaklar bir kez daha seyircileri televizyon karşısına kilitleyecek. İki sezonda da yarışan tek isim olan Özde de ilk günden itibaren birincilik adına mücadele verecek. Yarışmayı yakından takip edenler de sevdikleri güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalarını da sıklaştırdı. Peki, Doya Doya Moda All Star Özde Karacan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda All Star Özde Karacan kimdir?

Geçen sezon yarıştığı kısa dönemde aldığı kolye ile adından söz ettiren ve ameliyatı sebebiyle ara veren Özde Karaca podyumlarda fırtına gibi esiyor. Bu sezon da rakipleri karşısında zaferler elde eden güzel yarışmacı kendisine all star kapılarını açmayı başardı. Mersin’de yaşıyor. 29 yaşında. Takı ve aksesuar işi yapıyor. Kendisine ait bir markası var. 1.75 cm boyunda, 82 kilogram ve 42 beden.


doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan


Doya Doya Moda All Star Özde Karacan Instagram hesabı

İki sezonda da adından söz ettiren Özde Karacan’ın Instagram hesabı da Doya Doya Moda’ya katılmasından sonra binlerce kişi tarafından takip edilmeye başlandı. Hayranlarının sıklıkla etkileşimde bulunduğu güzel yarışmacının profili her gün çok sayıda etkileşim elde ediyor. Kendisini ozdekaracan hesabından takip edebilir, fotoğraflarını ve videolarını görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.