Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile Türk televizyonlarında en çok izlenen yarışmalardan biri haline gelen Doya Doya Moda yeni dönemine başlıyor. Cuma günü Elif Nil Elden’in birinciliği ile sona eren programda artık all star konsepti ile birbirinden iddialı 7 yarışmacı kozlarına paylaşacak. O isimlerden biri de Sepideh Su Baher oldu. Güzel yarışmacı hakkında da araştırmalar yapılarak bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları h

Jüri üyeliğini Ivana Sert, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu’nun üstlendiği Doya Doya Moda’da yepyeni bir hafta daha ekranlara geliyor. İzleyicilerin her anını sabırsızlıkla takip ettiği programda bugün en iyiler yarışmaya başlayacak. İki sezonda adından söz ettirmeyi başaran toplam 7 kadının mücadelesi nefes kesecek ve seyircileri televizyon karşısına kilitleyecek. O isimlerden biri de Sepideh Su Baher oldu. Peki, Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda All Star Su kimdir?

Geçen sezonun en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Sepideh Su Baher aslen İranlı. Türkiye’ye kısa süre önce geldi ve yer aldığı projelerle adından söz ettirdi. Birçok dizide oynadıktan sonra Doya Doya Moda’da adeta bir fenomen haline dönüştü. Genç kızların çok sevdiği İran asıllı yarışmacı memleketinin de desteğini alarak bu zorlu arenada birincilik elde edebilmek adına kombinlerini hazırlayacak. Oyunculuğun yanısıra büyük beden modellik yapan Baher son olarak şarkı da seslendirdi. Ayrıca kendisine ait bir markası var.


 

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


 

Doya Doya Moda All Star Su Instagram hesabı

Bugünden itibaren rakibelerine karşı zafer elde etmek adına yarışacak olan Su Baher’in kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Doya Doya Moda’ya katılmasının ardından takipçi sayısı 100 bini de geride bırakmış, etkileşimleri milyonlara ulaşmıştır. Kendisini subaher hesabından takip edebilirsinz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.