Doya Doya Moda Alper Sönmez kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Alper Sönmez kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı
Talya Prodüksüyon imzasıyla televizyonlardaki macerasına devam eden Doya Doya Moda’da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı 7 erkek ve kadın yarışmacının mücadelesinde yeni isimler katılmaya devam ediyor. Cuma günü yayınlanan hafta finalinde pazartesi programa gelen Serap Kalaycıoğlu ve Furkan Atabey en az puanı alıp veda etmişti. Yerine gelecek isim de merak konusuydu ve yeni başlayan haftada adı açıklandı. O yarışmacı Alper Sönmez oldu. Peki, Doya Doya Moda Alper Sönmez kimdir? Kaç yaşında, ne

Jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Seray Sever, İvana Sert ve Gülşah Saraçoğlu’nun oturduğu Doya Doya Moda’da bugün 28. Hafta başlıyor. Pazartesiden itibaren kaldığı yerden devam edecek mücadeleye dahil olacak iki isimden biri belirlendi. Perşembe günlerinde yarışmacı adaylarından biri olarak gelerek kendisini gösteren yarışmacı bugünden itibaren eşiyle birlikte rakiplerine karşı mücadele verecek. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Doya Doya Moda Alper Sönmez kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor. Ayrıca Doya Doya Moda Alper Sönmez Instagram hesabını da burada bulabilirsiniz.

Doya Doya Moda Alper Sönmez kimdir?

Bugünden itibaren eşlik edeceği yarışmacıyla birlikte rakiplerine karşı puan savaşı verecek olan Alper Sönmez hakkındaki bilgiler konusunda binlerce izleyici internette sorgulama gerçekleştiriyor. Yarışmayı izlemeye çalıştığını ve annesinin sürekli takip ettiğini ifade etti. Aslen Karşıyakalı ancak İzmir Karşıyakalı. Mankenlik yapıyor. 28 yaşında.

Doya Doya Moda Alper Sönmez


Doya Doya Moda Alper Sönmez kimdir?

Tercihleri, seçimleri ve kombinleriyle adını yarışmaya yazdırmak isteyen Alper Sönmez’nin Instagram hesabı bulunmaktadır. Binlerce takipçiye sahiptir. Kendisini Alper Sönmez adresinden takip edebilir ve fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.