Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları, boyu, kilosu ve bedeni

Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları, boyu, kilosu ve bedeni
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Doya Doya Moda’da yeni bir hafta daha başlıyor. Erkeklerin programa vedası sonrasında kızların da yeniden 7 yarışmacıyla yollarına devam edecek olmasından dolayı yeni bir isim daha villaya gelerek şıklık yarışına girip kolye almaya çalışacak. O yarışmacı ise … oldu. Peki, Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları, boyu, kilosu ve bedeni

Hafta içi yayınlanan bölümleriyle seyircilerin karşısına çıkan Doya Doya Moda’da 2. Sezonun 33. Haftası bugünden itibaren ekranlardaki yerini alıyor. Cuma gününün ardından toplamda 7 kişinin elendiği yarışmaya iki yeni yarışmacı daha geliyor. İlk isim Rüya Arhun olmuştu. İkincisi de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Program başladıktan sonra ismi açıklanacak yeni yarışmacı hakkındaki bilgiler sorgulanıyor. Peki, Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir?

Bugünden itibaren 6 rakibesine karşı mücadele edecek olan Ayça Mazlum aslen Trabzonlu. Trabzon'dan yarışmaya katılıyor. Moda tasarım mezunu ve yüzme antrenörü. Kendi markası var ve onu ileriye taşıyarak işini daha da profesyonelleştirmek istiyor. Ona göre güzellik göreceli bir kavram. Ayrıca güzelliği aksesuar ve kıyafetlere sirayet ettirmek daha da önemli. Rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini söyledi.

doya doya moda ayça mazlum fotoğrafları


doya doya moda ayça mazlum kimdir

Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir?

Pazartesi günü yarışmaya katılacağı açıklanan Ayça Mazlum’un kendisine ait bie Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada hayatına dair paylaşımlar yapmaktadır. Kendisinin profiline @aycasmazlum hesabından ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda Ayça Mazlum boyu: 1.81 cm

Doya Doya Moda Ayça Mazlum kilosu: 89 kg

Doya Doya Moda Ayça Mazlum bedeni: 42-44 beden

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.