Doya Doya Moda Aysu Örgen kimdir? Yaşı, bedeni, kilosu, boyu ve Instagram adresi

Doya Doya Moda Aysu Örgen kimdir? Yaşı, bedeni, kilosu, boyu ve Instagram adresi
Türkiye’nin en çok izlenen ve her bölümüyle de tarz tutkunlarını ekranlarının başına kilitleyen Doya Doya Moda’da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesine artık erkekler de dahil oldu ve 14 isim moda konusundaki hünerlerini bugün e sürdürecek. Cuma günü hafta finalinde Serap Kalaycıoğlu ve Furkan Atabay elenmiş ve gözyaşlarıyla programa veda etmişti. Yerine gelecek isim de merak konusuydu ve belli oldu. O isim Aysu Örgen olarak açıklandı. Peki, Doya Doya Moda Aysu Örg

Tarz konusunda ufkunuzu genişleten, dünyanın birçok konseptini ekranlara getiren ve şıklık denildiğinde ilk adres olan Doya Doya Moda’da yeni haftanın ilk günü televizyondaki yerini alıyıor. Her geçen gün daha da fazla kişi tarafından izlenen programda bugün yeni bir erkek yarışmacı daha bu zorlu maratona dahil olarak birincilik mücadelesi verecek. İlk günde alacağı puanlar da onun hakkında fikir sahibi olunması konusunda ipucu verecek. İzleyiciler de araştırmalarına başladı. Peki, Doya Doya Moda Aysu Örgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor. Ayrıca Doya Doya Moda Aysu Örgen Instagram hesabını da burada bulabilirsiniz.


Doya Doya Moda Aysu Örgen kimdir?

Bugünden itibaren eşlik edeceği yarışmacıyla birlikte rakiplerine karşı puan savaşı verecek olan Aysu Örgen hakkındaki bilgiler konusunda binlerce izleyici internette sorgulama gerçekleştiriyor. Kayseri'den katılıyor. 35 yaşında. Aslen Malatyalı. Esnaflık yapıyor. Son haftalarda yeni katılanların aksine uzun süreli bir kariyer hedefliyor. 

Doya Doya Moda Aysu Örgen


Doya Doya Moda Aysu Örgen boyu: 1.70 cm

Doya Doya Moda Aysu Örgen kilosu: 77 

Doya Doya Moda Aysu Örgen bedeni: 42 

Doya Doya Moda Aysu Örgen

Doya Doya Moda Aysu Örgen kimdir?

Tercihleri, seçimleri ve kombinleriyle adını yarışmaya yazdırmak isteyen Aysu Örgen’nin Instagram hesabı bulunmaktadır. Yüzlerce takipçiye sahiptir. Kendisini @aysuuaysuu adresinden takip edebilir ve fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.