Doya Doya Moda Deha Bilimlier kimdir? Kaç yaşında, nereli, şarkıları ve albümleri

Doya Doya Moda Deha Bilimlier kimdir? Kaç yaşında, nereli, şarkıları ve albümleri
TV8'in ve televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortasında hünerlerini sergileyecek yarışmacıları puan savaşı verirken konuk jüri üyeleri de villaya gelmeyi sürdürüyor. O isimlerden sonuncusu Deha Bilimlier oldu. Peki, Doya Doya Moda Deha Bilimlier kimdir? Kaç yaşında, nereli, şarkıları ve albümleri haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksüyon imzasıyla yoluna devam eden Doya Doya Moda'da üçüncü gün heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı ve güzel 7 büyük beden kadının yarışında yeniden belirlenen konseptler ve verilen alışveriş bütçeleriyle birlikte en iyi kombinleri yapmak konusunda mücadeleye girilecek. Herkesin tek hedefi var. O da birincilik. Önce günü ilk sırada bitirmek isteyen 7 güzel kızın asıl amacı kolyelelerine bir yenisini daha eklemek. Programda bugün konuk olacak isim de açıklandı. Şarkıcı Deha şarkıları, puanları ve yorumlarıyla yarışmaya renk katacak. Peki, Doya Doya Moda Deha Bilimlier kimdir? Kaç yaşında, nereli, şarkıları ve albümleri haberimizde yer alıyor.


Deha Bilimlier kimdir?

Bugün yapacağı yorumlar ve vereceği puanlarla yarışmanın kaderini belirleyecek isim olarak jüri kotuğuna oturacak Deha Bilimlier aslen İzmirlidir. İzmir'de doğmuştur. 37 yaşındadır ve 4 çocuk sahibidir. Aslı Bilimlier ile evlidir. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra müziğe yöneldi ve 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye adlı bir reality show ile Türkiye'de tanınan bir isim haline geldi. Amatör olarak sürdürdüğü müzik kariyerini 2008 yılında çıkardığı 5555 adlı single çalışmasıyla sonlandırdı ve profesyonel müzik kariyerine adım attı. 2013 yılında ilk albümü olan "Mutasyon"u piyasaya süren Deha Bilimlier, çıkardığı albüm ile müzik dünyasında adını duyurmaya başladı. Çıkardığı albüm oldukça iyi eleştiriler aldı. Deha Bilimlier, 2016 yılında çıkardığı "Kalben" adlı albümüyle de tanınan bir isim oldu. Puhu TV üzerinde yayınlanan internet dizisi Fi'de yer aldı. Dizide rol gereği klip çeken Deha Bilimlier'e, Serenay Sarıkaya eşlik etti.


deha bilimlier

Şarkıları

Dalga Dalga
Yakarım Geceleri
Tanrım
Şiire Gazele
Hançer
Kalben
Papatya
Uğurlar Olsun
Mavi Mavi
Beni Vur
Yeminliyiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.