Doya Doya Moda Ebru Destan kimdir? Yaşı, kariyeri ve Instagram hesabı - Ebru Destan evli mi

Doya Doya Moda Ebru Destan kimdir? Yaşı, kariyeri ve Instagram hesabı - Ebru Destan evli mi
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren Doya Doya Moda'da yepyeni bir yıl daha başlıyor. Kemal Doğulu'nun programdan ayrılması sonrasında yılbaşı olması sebebiyle her gün yerine bir ünlü isim oturmuştu. Bugün de yine öenmli bir konuk stüdyodaki yerini alacak. O kişi Ebru Destan oldu. Peki, Doya Doya Moda Ebru Destan kimdir? Yaşı, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Ayrıca Ebru Destan evli mi sorusunun yanıtını da bu sayfada bulabilirsiniz.

Birbirinden iddialı 7 büyük beden yarışmacının mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni haftası bugün başlıyor. 2021'deki ilk hafta olarak kayıtlara geçecek olan maratonda herkesin hedefi hafta sonunda kolyeyi boynuna takabilmek ve programda uzun süre kalabilmek. Geçen haftadan itibaren programdan ayrılma kararı alan Kemal Doğulu yerine Hande Demir, Doğuş Çabakçor, Linet, Ivana Sert ve Lerzan Mutlu konuk jüri olarak stüdyodaki yerini aldı. Bugün ise Ebru Destan izleyicilerin karşısına çıkacak. Ancak kaıcı olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Peki, Doya Doya Moda Ebru Destan kimdir? Yaşı, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Ayrıca Ebru Destan evli mi sorusunun yanıtını da bu sayfada bulabilirsiniz.


Ebru Destan kimdir?

Güzel sunucunun programa katılması öncelikle sürpriz değil. Bunu belirtmekte fayda var. Kendisi TV8 Int kanalında adını taşıyan Gündem programını sunuyor ve Türk vatandaşların firmalarını tanıttıkları bir konsepte imza atıyor. Yani aynı kanal için çalışıyor güzel sunucu. 24 Eylül 1977 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Sunuculuğun yanında şarkıcılık ve oyunculuk da yapmıştır. Son dönemde kitap da yazmıştır. Mankenliği bırakma kararı aldıktan sonra müzik dünyasına atıldı. 2005 yılında Seyhan Müzik etiketiyle çıkardı. Albümün adı, yıllar önce albüm çıkaracağını söyledikten sonra bir türlü albümün çıkmamasına bir göndermedir. Albümün çıkış parçası "Tokat" ile müzik listelerinde başarı sağlamıştır. İki yıl aradan sonra ikinci albümü Ayrılık Soğuk İklim yayınlandı. Albümden yayınlanan "Boyfriend" şarkısı büyük başarı sağladı. 2008 yılında Ayrılık Soğuk İklim albümünü "Bu Konu Kapandı" şarkısıyla beraber "3 Vakte Kadar" adıyla tekrar piyasaya sürdü. 2011'de Mete Okay İnan ile evlendi. Bu evlilikten 2 çocuğu bulunmaktadır. Boşanma davaları 4 ylıldır sürmektedir.

Albümleri
Sözümü Yemedim (2005)
Ayrılık Soğuk İklim (2007)
3 Vakte Kadar (2008)

Filmografi
Yahşi Cazibe (TV Dizisi) (2010) (Konuk oyuncu)
Para=Dolar (2008)
Teberik Şanssız (2005)
Aliye (TV Dizisi) (2004) (Konuk Oyuncu)
Hayat Bilgisi (TV Dizisi) (2003) (Konuk Oyuncu)
Yeni Hayat (TV Dizisi) (2001)
Aşkına Eşkıya (TV Dizisi) (2001)
Abuzer Kadayıf (2000)
Canlı Hayat (TV Filmi) (2000)
Zor Hedef (TV Dizisi) (2000)
Onun Dünyası (2000)
Kurt Kapanı (TV Dizisi) (2000)
Kimsecikler (TV Dizisi) (1999)
Ayşecik (TV Dizisi) (1999) (Mısra)
Baba (TV Dizisi) (1999)
Şampiyon (TV Filmi) (1999)
Hesabım Bitmedi (TV Dizisi) (1998)
Unutabilsem (TV Dizisi) (1998)
İlişkiler (TV Dizisi) (1997)
Can Ayşecik (TV Dizisi) (1997)
Bu Sevda Bitmez (TV Dizisi) (1996)
Mahallenin Muhtarları (TV Dizisi) (1992)

Katıldığı Yarışmalar
2011 yılında Show TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler adlı yarışmada ünlüler adasında yarışmıştır.
 

ebru destan

Ebru Destan Instagram hesabı

Bugün programa katılacak olan Ebru Destan'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada kendi dünyasına dair paylaşımlar yapmaktadır ve her fotoğrafı binlerce etkileşim elde etmektedir. @ebrudestan profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.