Doya Doya Moda Elif Nil Elden kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Doya Doya Moda Elif Nil Elden kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Televizyon ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenler tarafından ilgiyle takip edilen Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Cuma günü elenen Fatma'nın yerine gelecek isim merak konusuydu ve bomba gibi bir yarışmacı seyircilerin karşısında olacak. Elif Nil bugünden itibaren birincilik mücadele verecek. Peki, Doya Doya Moda Elif Nil kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en tarz yarışması Doya Doya Moda'danın yeni haftasında da mücadele sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından cuma günü elenen isim Fatma Keleş olmuştu. Trabzonlu yarışmacının ardından yerine gelecek ve birincilik mücadelesi vererek kolye almak isteyen yarışmacı açıklandı. Bugünden itibaren hem kadınlar arasında hem de erkeklere karşı kombinlerini oluşturacak yeni kahraman Elif Nil oldu. Peki, Doya Doya Moda Elif Nil kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda Elif Nil kimdir?

Haftanın ilk gününde adı açıklanarak yarışmaya başlayacak olan Elif Nil hakkındaki bilgiler merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Instagram hesabından kuliste yayınladığı fotoğrafla programa katılacağını duyurdu. Yayınlanan fragmanda da Özde'nin güzelliğini kabul ederek; 'Benim de bacaklarım böyle olsa bu eteği giyerdim. Senin kadarına sahip olmadığım için üzgünüm' sözleri damga vurdu. Elif'in yarışacağı zaman zarfında adından söz ettireceği de düşünülüyor. Güzelliği ile dikkat çeken yarışmacının performansı şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Elif Nil Sanat ve grafik eğitimleri aldı. 25 yaşında. Aslen Ağrılı.


DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL


 

Doya Doya Moda Elif Nil Instagram hesabı

Birbirinden tarz yarışmacıların kombinleri ile jüri karşısına çıktığı yarışmaya bugün katılacak olan Elif Nil'in kendine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada birbirinden çekici fotoğraflarını yayınlamakta ve takipçileriyle paylaşmaktadır.  @elifnileldenofficial adresinden kendisine ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.