Doya Doya Moda Fatma Keleş kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Fatma Keleş kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı
TV8’in sevilerek izlenen yarışması Doya Doya Moda’da yeni bir hafta daha başlıyor. Her bölümü ile izleyicileri ekran karşısına kilitleyen programda yine mücadele nefes kesecek. İstanbul sokaklarındaki rekabetin yeniden televizyonlara taşınacağı haftanın ilk gününde yarışacak yarışmacılardan biri belli oldu. Buna göre Fatma Keleş birincilik için yarışacak. Peki, Doya Doya Moda Fatma Keleş kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksüyon imzasıyla 2. Sezonunda da yoluna devam eden Doya Doya Moda’nın yeni haftası bugünden itibaren ekranlara geliyor. Cuma günü iki arkadaş Selin ve Bahar programa veda etmişti. Yeni haftada ise ellerinden gelenin en iyisini yapmak için bu rekabete ortaklık edecek iki isim daha yarışmaya katılacak. O isimlerden biri Fatma Keleş oldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Doya Doya Moda Fatma Keleş kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 


Doya Doya Moda Fatma Keleş kimdir?

Güçlü rakiplerine karşı bugünden itibaren İstanbul sokaklarını arşınlayacak olan Fatma Keleş’in kim olduğu ile ilgili araştırmalar başladı. Kendisi 42 yaşında. İstanbul'da yaşıyor. Aslen Trabzonlu. Aşçı yardımcısı. 3 çocuk annesi. Bu sebeple de yarışmadaki yarışmacıların kendisine kolay geleceğini söyledi.

Doya Doya Moda Fatma Keleş boyu: 1.55

Doya Doya Moda Fatma Keleş kilosu: 70

Doya Doya Moda Fatma Keleş bedeni: 42

doya doya moda fatma


Doya Doya Moda Fatma Keleş Instagram hesabı

Güzel yarışmacının bugün başlayacak Doya Doya Moda kariyerinde izleyiciler kendisinin Instagram hesabı olup olmadığını da merak ediyor. Fatma’nın fotoğraflarını yayınladığı bir profili bulunmaktadır. Kendisini @asdadsa hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.