Doya Doya Moda Gülnaz Yılmaz bakın kim çıktı! İki Süper Lig devi için bunu yaptı...

Doya Doya Moda Gülnaz Yılmaz bakın kim çıktı! İki Süper Lig devi için bunu yaptı...
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleriyle izleyicilerin karşısında çıkmayı sürdüren Doya Doya Moda'da haftanın yeni yarışmacısı Gülnaz Yılmaz olarak açıklanımştı. Güzel yarışmacının daha önce Galatasaray ve Trabzonspor için beste yaptığı öğrenildi. Bordo mavililer için yazdığı beste ise birincilik kazandı.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni hafta dün başladı. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasına katılan son isim Gülnaz Yılmaz olmuştu. İlk günde gösterdiği performansı merak edilen Yılmaz kendisini tanıtırken editörlük yaptığını, şarkı yazdığını ve ressamlıkla da ilgilendiğini söylemişti. Yeni yarışmacının ayrıca Galatasaray ve Trabzonspor için de besteler yazdığı ortaya çıktı.


Birincilik kazandı

Trabzonspor Kulübü'nün başlattığı yarışmaya katılan Gülnaz Yılmaz'ın bestesi birinci olarak seçildi. TRT Trabzon Radyosu sunucularından Seza Turgut'un sunduğu törende, jüri tarafından 380 eser arasından seçilen 6 eser, şef Özlem Aydın yönetimindeki Olimbera Voice Çok Sesli Korosu tarafından seslendirildi. Yarışmada birinciliği kazanan, "Sevdamız Trabzonspor" adlı eserin söz yazarı Gülnaz Yılmaz ile bestecisi İlkay Oğulcan'a 30 bin liralık ödülü, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman verdi.

İlk aşkım Galatasaray

Yeni haftanın yarışmacısı olarak zorlu maratona katılan Gülnaz Yılmaz, Galatasaray için de İlk Aşkım Galatasaray marşınn bestesini yazdı. Marş, sarı kırmızılı kulübün resmi Youtube kanalında binlerce taraftar tarafından dinlenmeye devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.