Doya Doya Moda konuk jüri Ivana Sert kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı

Doya Doya Moda konuk jüri Ivana Sert kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yılın son haftası bomba gibi ilerliyor. Kemal Doğulu'dan sonra her gün farklı bir jüri üyesi ağırlayan program ekibine bugün Ivana Sert katılacak. Güzel modacı hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Doya Doya Moda konuk jüri Ivana Sert kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8'in sevilerek izlenen ve takip edilen yarışması Doya Doya Moda'da yılın son günlerinde eğlence tüm hızıyla sürüyor. Bilindiği üzere cuma günü EXXEN'e geçiş yapan Kemal Doğulu programdan ayrılmıştı. Yerine kimin geleceği konusunda sorular gündemdeki yerini korurken şimdilik konuk jüri üyeleri ile yola devam ediliyor. Pazartesi günü Hande Demir, dün de Doğuş Çabakçor konuk jüriye katılarak puan verip yorumlarını yapmışlardı. Bugün ise sıra Ivana Sert'te. Daha önce de aynı formattaki bir yarışmada jürilik yapan Sırp asıllı güzel ekranlardaki yerini alacak. Her anıyla coşku dolu bir programın yayınlanacağı Doya Doya Moda'nın yeni misafiri hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Doya Doya Moda konuk jüri Ivana Sert kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Ivana Sert kimdir?

Ülkemizde uzun süredir yaşayan ve kendisini moda yarışmalarında tanıtan Ivana Sert 25 Ekim 1979 yılında Sırbıstan Belgrad'da dünyaya gelmiştir. Boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 metre boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir. 2002 yılında Türkiye’ ye yerleşmiş ve 2004 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile hayatını birleştirmiştir. 2006 yılında bu evlilikten Kayon Ateş adında bir oğulları olmuştur. Çift, 2013 yılında 2 yıl süren dava neticesinde boşanmışlardır. Boşanma sürecinde eşi Yurdal Sert, Ivana Sert’ in kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını iddia etmiştir. Genel olarak hayatına bakacak olursak, 16 yaşına kadar bale ve piyano eğitimi almıştır fakat, ısrarla manken olmak istemiş ve olmuştur. İlk olarak Sırbistan da Belgrad Güzeli seçildikten sonra Miss Yugoslavya’ya katılır ve daha sonrasında ise ülkemizde düzenlenen Miss Globe’a davet edilir. Türkiye’ye geldikten sonra bir sürü talihsizlik yaşamasına rağmen, şimdilerde Ivana Sert Türkiye’yi çok sevdiğini hatta burası benim birinci ülkem Sırbistan ikinci sıradadır, diye ifade etmektedir. Kendisi, 2011’de Yok Böyle Dans adlı yarışmaya katılmış. Bunun ardından 2012 yılında Yalan Dünya adlı diziye de kendisini canlandırarak konuk olmuştur. Son olarak ise Bugün Ne Giysem adlı programda jüri üyesi olarak katılmıştır. Instagram'da 2.2 milyon takipçisi bulunan Ivana Sert'i @ivanasert hesabından takip edebilirsiniz.

doya doya moda buket köklü

doya doya moda buket köklü

doya doya moda ceren keskin fotoğrafları

doya doya moda ceren keskin kimdir
 

doya doya moda bahar candan fotoğrafları

doya doya moda bahar candan kimdir

Doya Doya Moda Funda Hayırlıoğlu

Doya Doya Moda Funda Hayırlıoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir
 

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

doya doya moda neslihan çolak

doya doya moda neslihan çolak


doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir

doya doya moda ayten demirkol

ayten demirkol kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.