Doya Doya Moda Kuaför Ahmet Çoban kimdir? Konuk jüriyi tanıyalım

Doya Doya Moda Kuaför Ahmet Çoban kimdir? Konuk jüriyi tanıyalım
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yeni senede de yoluna bomba gibi devam eden Doya Doya Moda'da salı günü heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı ve güzel 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesinde gözler bir kez daha birinciliğin kime gideceğine çevrilirken konuk jüri üyesi de yorumlarıyla stüdyodaki yerini alacak. Dün Ebru Destan'ın geldiği programda bugün Ahmet Çoban konuk koltuğunda oturacak. Peki, Doya Doya Moda Kuaför Ahmet Çoban kimdir? Konuk jüriyi tanıyalım...

TV8'deki yayın hayatına dün yepyeni bir haftaya başlayan Doya Doya Moda'da 2021 heyecanı sürüyor. Yarışmacılar bugün de kendilerine verilen sürede ve konseptlerde tercihlerini yaparak birincilik için mücadele verecek. Rekabetin sonucu ise jürinin puanlarıyla belrilenecek. 7 yarışmacının aklındaki tek konu hem günü hem de haftayı birinci bitirerek kolyeyi kazanabilmek. Geçen haftadan bu yana Kemal Doğulu'nun ayrılmasıyla birlikte birçok isim konuk koltuğuna oturmaya devam ediyor. Dün başlayan haftada Ebru Destan ilk ağırlanan isimdi. Bugün de sıra Kuaför Ahmet Çoban'da. Doya Doya Moda Kuaför Ahmet Çoban kimdir? Konuk jüri hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.



Doya Doya Moda Ahmet Çoban kimdir?

Programda bugün konuk koltuğunda oturacak olan Ahmet Çoban ile ilgili araştırmalar başladı. 1985 tarihinde dünyaya gelen Ahmet Çoban 2000 yılında 15 yaşında kuaförlüğe başladı. 2008 - 2012 yılları arasında Türkiye’de dönemin en popüler kuaför markalarından birinde kariyer basamaklarını çıkmaya devam etti ve kurumun en genç yöneticilerinden biri olma başarısını gösterdi.  2012 yılında girişimci tarafı ağır basan Ahmet Çoban, gençlerin ilgi gösterdiği yeni nesil bir marka ile yola devam etmeye karar verdi. İlk açılışını yaptığı Nişantaşı Şubesi’nin kısa dönemde yakaladığı başarı sayesinde önce Etiler’de sonra da Nişantaşı’nda ikinci bir salon açarak yoluna 3 adresle devam etti. Şimdi ise Garage Organics'in sahibi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Birçok ünlünün uğrak yeri haline getirdiği konsepti ve markasıyla her geçen gün daha fazla kişiye hizmet veriyor.


Doya Doya Moda Ahmet Çoban Instagram hesabı

Bugün yorumlarıyla birlikte hafta içi günlerinin en çok izlenen yarışmalarından Doya Doya Moda'da jüri üyeliği yapacak olan Ahmet Çoban'ın kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Mesleki çalışmalarını burada yayınlamaktadır. Kendini @ahmetcobain adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.