Doya Doya Moda Lerzan Mutlu kimdir? Yaşı, şarkıları, albümleri ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Lerzan Mutlu kimdir? Yaşı, şarkıları, albümleri ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında bir seneyi daha deviren Doya Doya Moda'da yılbaşı coşkusu sürüyor. Dün Linet ile başlayan kutlamalar bugün Lerzan Mutlu ile devam ediyor. Seksi şarkıcı ve sunucu konuk olduğu programda albümlerinde yer alan şarkılardan birkaçını seslendirecek. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Doya Doya Moda Lerzan Mutlu kimdir? Yaşı, şarkıları, albümleri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Televizyon kanallarında yayınlanan yarışmalar arasında konsepti ile fark yaratan ve özellikle genç kızları ekran karşısına kilitleyen Doya Doya Moda'da bir hafta sonu daha geldi. Hafta finalinde kazanacak ismin belirleneceği programda yılbaşı eğlenceleri de devam ediyor. Yılın ilk gününde başarılı şarkıcı ve aynı zamanda sunucu Lerzan Mutlu güçlü sesi ile stüdyodakileri ve izleyenleri coşturacak. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Doya Doya Moda Lerzan Mutlu kimdir? Yaşı, şarkıları, albümleri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Lerzan Mutlu kimdir?

Türk müziğinde güçlü sesi ile tanınan Lerzan Mutlu 12 Şubat 1977 tarihinde doğmuştur. Merhum babası avukattı. Annesi ise ev hanımı. 10 yaşında babasını kalp krizi sebebiyle kaybeden Mutlu, Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Koleji'nde bitirdi. Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri döndü. Konservatuvar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon çalışmalarına başladı. Son olarak Uçankuş'ta Lerzan ile Çok Mutlu programını sunuyordu.


Lerzan Mutlu Albümleri
Karabüyü (2001)
Yar Dediğin Arar (2004)
Tam İsabet (2006)
Zirve (2009)
 

EP'ler
Aşk Acısı (2018)
Single'lar
Kibrit (2011)
Oyuncu (2013)
Kahraman (2014)
Bizde Böyle (2014)

Klipleri
"Karabüyü"
"Benden Giden Bana Döner"
"Hançer"
"Yar Dediğin Arar"
"Aşk Dediğin Yürek İster"
"Sızım Sızım"
"Bir Numara"
"Kibrit"
"Oyuncu"
"Bir An Bile Düşünmedim"
"Kahraman"
"Beni Benden Alırsan"
"Farzet"
"Bir Alo De"
"Kaç Kadeh Kırıldı"

lerzan mutlu


Doya Doya Moda Lerzan Mutlu Instagram hesabı

Bugün programda söyleyeceği şarkılarla yılbaşı heyecanını sürdürecek olan Lerzan Mutlu'nun kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. 440 binden fazla takipçisi vardır ve profili onayldır. Kendisini @lerzanmutlu adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.