Doya Doya Moda Sabiha Küçükislamoğlu kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Sabiha Küçükislamoğlu kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı ve güzel 6 yarışmacı arasına bugün bir yenisi daha ekleniyor. O isim daha önce de yarışan Sabiha Küçükislamoğlu oldu. Peki, Doya Doya Moda Sabiha Küçükislamoğlu kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

2. sezonunda da yoluna tüm hızı ile devam eden ve bugün 24. haftasına başlayacak olan Doya Doya Moda'da bir pazartesi heyecanı daha yaşanıyor. Bilindiği üzere cuma günleri haftanın finali yayınlanıyor ve hem birinci hem de yarışmadan elenen isim belirleniyordu. Ancak 6 kişi kalan programda eleme yapılmadı ve 7. yarışmacı beklenmeye başlandı. Bu ismin kim olacağı merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda belli oldu. Sabiha Küçükislamoğlu yeniden zorlu maratona katılarak yeniden yarışacak. Peki, Doya Doya Moda Sabiha Küçükislamoğlu kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...


 

Sabiha Küçükislamoğlu kimdir?

Bugünden itibaren istanbul sokaklarında mücadeleye başlayacak ve altın kolye için yarışacak olan Sabiha Küçük İslamoğlu yarışmaya İstanbul'dan katılmaktadır. Karadenizlidir. Bir erkek çocuğu sahibidir. Yarışmadaki hedefi diğer rakibeleri gibi birinci olmak ve uzun süre programda kalmaktır. 24 yaşındadır. Çiğ köfteci dükkanı işletmektedir.


Sabiha Küçükislamoğlu boyu, bedeni ve kilosu

Doya Doya Moda'nın çiçeği burnunda yarışmacısı Rümeysa Küçükislamoğlu'nun bedeni 42-44'tür. Boyu ve kilosunu söylememiştir.

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir


Sabiha Küçükislamoğlu Instagram hesabı

21 Aralık Pazartesi tarihinde yayınlanacak olan 2. sezon 24. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak güzel yarışmacı oldukça aktif bir hesaba sahiptir. Kendisini takip eden 24 bin kişi bulunmaktadır. Kendisi de 283 hesabı listesinde bulunmaktadır. @sabihakucukislamoglu kullandığı profilidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.