Doya Doya Moda Selin Esra Arslanbaş kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Selin Esra Arslanbaş kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasına bugün yeni bir isim daha katılıyor. Ayşegül Toptaş'ın ardından kendisine verilen süre ve bütçe ile yarışacak isim Selin Esra Arslanbaş oldu. Peki, Doya Doya Moda Selin Esra Arslanbahçe kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksüyon yapımcılığını üstlendiği Doya Doya Moda'nın yeni bir haftası daha ekranlara geliyor. 7 erkek ve 7 kadının mücadelesinde bugünden itibaren moda rekabeti tavan yapacak. Bilindiği üzere cuma günü hafta finalinde Ayşegül Toptaş programa veda etmişti. Yerine gelecek isim merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda açıklandı. O yarışmacı Selin Esra Arslanbaş oldu. Peki, Doya Doya Moda Selin Esra Arslanbaş kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Selin Esra Arslanbaş kimdir?

Bugün erkek partneri ile birlikte hem rakibelerine karşı mücadele edecek hem de kolye alabilmek adına en iyi kombinleri seçemek için İstanbul sokaklarında kıyasıya yarışa ortak olacak Selin Esra Arslanbaş 28 yaşında. Influencerlik yapıyor. Finans, moda ve stil, yönetim, dergi yayıncılığı, iç mimarlık, iletişim ve modanın yanısıra podyumun arka ve ön sahneleri ile ilgili eğitimler aldı. Ayrıca sosyal medyada da ürettiği içeriklerle de adından söz ettiriyor. Daha önce yarışmaya katılmak istese de yurt dışında olmasından dolayı bunu gerçekleştiremedi. Kendisini herkesin gördüğünden farklı biri olak tanımlamakla birlikte cana yakın, merhametli ve vefalı olarak ifade ediyor.


selin esra arslanbaş



 

Doya Doya Moda Selin Esra Arslanbaş modaya bakışı

Pazartesi günü başlayan yeni haftanın yarışmacısı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Selin Esra Arslanbaş modayı sevmekle birlikte klasik çizgilerden vazgeçmiyor. Birçok dünya makarsıyla çalışmakla birlikte ürünlerini giymeyi seviyor. Kendisine yakışanın en gerçekçi kombin olduğunu düşünüyor. Kumaş ve kalıbp ise en önemli noktalar. Hedefleri arasında kendisine ait bir giyim markası yaratma, büyük bedenler için güzellik markası yaratmak, her cilt tipine uygun görünüm oluşturan ürünler ve mat ipeksi rujlar projeleri var.

Doya Doya Moda Selin Esra Arslanbaş boyu

Doya Doya Moda Selin Esra Arslanbaş kilosu:

Doya Doya Moda Selin Esra Arslanbaş bedeni:


selin esra arslanbaş


 

Doya Doya Moda Selin Esra Arslanbaş Instagram hesabı

Yarışmanın yeni yarışmacısı Selin Esra Arslanbaş'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada hayatına dair kareleri takipçileriyle paylaşmaktadır. 100 bine yakın takipçisi vardır ve birçok ünli de bu listededir. Kendisini @sellz hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.