Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kimdir? Yaşı, kilosu, boyu, bedeni ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kimdir? Yaşı, kilosu, boyu, bedeni ve Instagram hesabı
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'da birbirinden iddialı büyük beden yarışmacıların rekabeti devam ediyor. Bugün başlayan yeni hafta mücadelesinde bir yarışmacı daha programa katılan bir isim daha mücadeleye ortak olacak. O yarışmacı Serap Kalaycıoğlu oldu. Peki, Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kimdir? Yaşı, kilosu, boyu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yeni sezondaki maratonuna devam eden Doya Doya Moda'da pazartesi günü geldi çattı. Cuma sona eren bir önceki haftada elenen isim Gülnaz Yılmaz olmuştu. Yarıştığı ilk haftada villaya veda eden yarışmacının ardından yerine gelecek isim merak konusuydu ve yayınlanan yeni bölümde kim olduğu açıklandı. Buna göre Serap Kalaycıoğlu yarışarak rakibelerine karşı kolye savaşı verebilmek adına tercihlerini yapacak. Peki, Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kimdir? Yaşı, kilosu, boyu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kimdir?

Yeni haftanın yarışmacısı olarak ekranda boy gösterecek Serap 30 yaşında. 2.5 yaşında oğlu var. Ev hanımı. Antalya'dan yarışmatya katılıyor. 4 yıllık evli. Kendisine yakışan her şeyi giydiğini ifade etti. Rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğinin altını çizen yeni yarışmacı, kendisiyle uğraşılması halinde cevap vermekten geri kalmayacağını söyledi.

  • Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu boyu : 1.672
  • Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kaç kilo : 90
  • Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kaç beden : 42

Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu

Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu Instagram hesabı

Bugünden itbaren zirve mücadelesi içerisinde yer alacak olan Serap Kalaycıoğlu kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Burada hayatından kareler paylaşmaktadır ve her paylaşımı ile de yüksek etkileşim elde etmektedir. Kendisini @serapkalaycoglu profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.