Doya Doya Moda sezon finali ne zaman? DDM 3. sezon ne zaman başlayacak

Doya Doya Moda sezon finali ne zaman? DDM 3. sezon ne zaman başlayacak
Türkiye'nin en gözde yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da uzun süren maratonun yavaş yavaş sonuna geliniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların amansız rekabetinde artık son sözler söylenecek. Adım adım finale doğru gidiyor. İzleyiciler ise üzgün. Sevdikleri program tatile girecek. Peki, Doya Doya Moda ne zaman final yapacak ve bitecek? DDM 3. sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Büyük heyecanı, tarz rüzgarları ve gerginlikleri ile bir sezonu daha geride bırakmaya hazırlanan Doya Doya Moda'da adım adım sezonun sonuna doğru gidiliyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki amansız mücadelede alınacak puanlarla birlikte şampiyon isim belirlenecek ve ardından da program bir süreliğine tatile girecek. İzleyiciler de sevdikleri yapımın yeniden ekranlara döneceği günleri sabırsızlıkla bekliyor ve araştırmalarda bulunuyor. Tüm heyecanıyla ekranları kasıp kavuran yarışmanın durumu merak konusuPeki, Doya Doya Moda ne zaman final yapacak ve bitecek? DDM 3. sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda ne zaman final yapacak?

Jüri üyeliklerini Gülşah Saraçoğlu, Seray Sefer, Umut Eker ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliiğini üstlendiği Doya Doya Moda'nın bir önceki sezonu sona erdikten sadece iki hafta sonra yenisi başlamıştı ancak aynısının bu yıl olması beklenmiyordu. Özellikle Acun Ilıcalı'nın elde edilen reytingleri sebebiyle erken başlamasını istediği program uzun bir maratonla izleyicilerin karşısın çıktı. Artık uzun süreli bir tatil yarışma ekibini bekliyor. Cuma günü son çekimlerin yapılacağı yarışmanın ardından iki hafta sonra yani 9 Temmuz'da final yapması bekleniyor.

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan




 

Doya Doya Moda 3. sezon olacak mı? ne zaman başlayacak?

2. sezon yarışmacılarıyla da ekranları kasıp kavuran ve All Star heyecanını da ekranlara getiren Doya Doya Moda'nın gelecek sezon yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu ve araştırılıyor. İzlenme oranlarının bir hayli memnun ettiği program yine teelvizuondaki yerini alacak. İlk  bölümün ise ağustosun üçüncü haftasında yayınlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum