Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı
Türkiye’nin en çok izlenen tarz yarışması Doya Doya Moda’da bugün bir hafta daha başlıyor. Cuma günü yayınlanan final bölümünde en az puanı alan pazartesiden itibaren yarışan Aysu olmuştu. Tüm hafta boyunca gösterdiği vasat altı performansla elenmekten kurtulamayan genç yarışmacının ardından yerine gelecek isim de merak konusuydu ve açıklandı. Rakibelerine karşı şıklık yarışı verecek yarışmacı Tuğçe Erdoğan olarak ekranlara geldi. Peki, Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan kimdir? Boyu, kilosu, bedeni, yaşı ve Inst

TV8’in sevilerek izlenen ve her bölümü ile de izleyicileri ekran karşısına kilitleyen yarışması Doya Doya Moda’nın yeni bir haftası daha izleyicilerle buluşuyor. Bugünden itibaren 29. Hafta maratonu ile yayınlanacak olan programa iki yeni yarışmacı daha katılacak. Onlardan biri Adnan Kızıltaş olarak açıklandı. Kadın yarışmacı hakkında da araştırmalar başladı ve gün boyunca da sürdü. Yeni isim Tuğçe Erdoğan olarak açıklandı. Peki, Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan kimdir? Boyu, kilosu, bedeni, yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan kimdir?

Bugünden itibaren partneri ile birlikte izleyicilerin karşısında moda savaşı verecek olan Tuğçe Erdoğan güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Ancak bunu puanlarına da yansıtmak zorunda. 29 yaşında. Aslen Sivaslı. Özde'nin çocukluk arkadaşı. Tarzına ve duruşuna güveniyor. Motor tutkunu ve Galatasaraylı.

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan boyu: 1.70

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan kilosu: 67

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan bedeni: 42

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan


 

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan Instagram hesabı

Yarışmanın yeni yarışmacısı Tuğçe Erdoğan'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada hayatına dair kareleri takipçileriyle paylaşmaktadır. Kendisini @erdgntugc  hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.