Ece Üner ile Susma 21 Ekim Perşembe 54. bölüm Kanal D Youtube Canlı İzle

Ece Üner ile Susma 21 Ekim Perşembe 54. bölüm Kanal D Youtube Canlı İzle
Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından birine imza atan Ece Üner yine izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden çarpıcı konuların işlenmeye devam edildiği programda özellikle Osman Gönk ile ilgili bilgiler merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Son bilgilere göre birçok delile ulaşılmıştı. Bugün de konu üzerinde durulacak. Ece Üner ile Susma 21 Ekim Perşembe Kanal D Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Ece Üner ile Susma 21 Ekim Perşembe izle seçenekleri ile karşınızdayız. Kanal D'nin öğle sonrası kuşağını ana haber bültenine bağlayan bölümleriyle milyonlara hitap eden Ece Üner ile Susma'nın yeni günü başlıyor. Haftanın son bölümde yine ele aldığı konuları işleyecek olan başarılı sunucu için binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Dopdolu ve bir o kadar da umut dolu yayınlar sunan Üner yine güzel haberler verebilmek adına ekibiyle çalışacak. Her anında yeni gelişmelere gebe olan canlı yayında yaşanacaklar ilgiyle izlenecek. Peki, Ece Üner ile Susma'da 21 Ekim 2021 Perşembe günü neler oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Osman Gönk'ü kim öldürdü?

Ece Üner'in ekibiyle birlikte uzun süredir üzerinde durduğu Osman Gönk cinayetinde birçok yeni bulguya ve delile ulaşılmıştı. Çözüm bulmaya çalışan ve failin yakalanmasında yardımcı olabilmek adına görevine devam eden Üner, pazar günü Osman Gönk'e ait pantolon, cüzdan, kimlik, kredi kartı, çok yakınlarında kemik ve kafatası bulunduğunu, en son da Ali ile konuştuklarını ve kendisinin yayına gelmediğini söyledi. 

Ece Üner ile Susma 21 Ekim Perşembe


 

4 aydır çocuğunu göremiyor

Yayına gelen Safiye Hanım 4 aydır çocuğuna kavuşabilmenin hayali ile Ece Üner'den yardım istedi. Eşinin elinde olan çocuğu için birçok kez ekipler eve gitmesine rağmen Gürcistan'da oldukları cevabı alındı ve bir şey yapılamadı. Ece Üner de dosyayı açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.