Ece Üner ile Susma 27 Eylül 2021 Pazartesi izle | Kanal D canlı yayın ve Youtube izle

Ece Üner ile Susma 27 Eylül 2021 Pazartesi izle | Kanal D canlı yayın ve Youtube izle
Kanal D'nin sevilerek izlenen programı Ece Üner ile Susma'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden çarpıcı konuların ele alınarak işlenmeye devam edileceği günde yine birçok konunun çözümü için uğraşılacak. Başarılı sunucu Ece Üner de kendisini seyredenlere karşı sorumluluklarını yerine getirmek ve milyonlara gerçekleri anlatabilmek adına ekranlardaki yerini alacak. Ece Üner ile Susma 27 Eylül 2021 Pazartesi izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal D'nin öğle sonrası kuşağını ana haber bültenine bağlayan bölümleriyle milyonlara hitap eden Ece Üner ile Susma'nın yeni günü başlıyor. Haftanın ilk bölümde yine ele aldığı konuları işleyecek olan başarılı sunucu için binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Dopdolu ve bir o kadar da umut dolu yayınlar sunan Üner yine güzel haberler verebilmek adına ekibiyle çalışacak. Her anında yeni gelişmelere gebe olan canlı yayında yaşanacaklar ilgiyle izlenecek. Peki, Ece Üner ile Susma'da 27 Eylül 2021 Pazartesi günü neler oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Ece Üner ile Susma saat kaçta ve hangi kanalda?

Günün en çok seyredilen programlarından biri olarak ekranlardaki yerini alan Ece Üner ile Susma Kanal D'de yayınlanıyor. Başarılı sunucu ekibiyle birlikte saat 15.45'te seyircileriyle buluşuyor.

Ece Üner ile Susma'da dün neler yaşandı?

Gündüz ailesinin gelinleri nerede? Gizem yayına bağlandı ve konuştu. Ali'nin eşi Gündüz ailesine "yuvamı yıkacaklar" diye mesaj attı mı? Gülüzar ve Ahmet canlı yayında birçok şeyi anlattı. Mustafa'nın kardeşi Tacettin de telefonla programa katıldı. Gizem hakkıındaki iddialara yanıt verdi. Yayında DNA testi de istendi. Atakan'ın hayatı tehlikede mi? sorusunun yanıtı da araşıtrıldı. Hayali mutlu olmaktı ama hayatı kabusa döndü. Kayınvalidesi Sudenaz'ı neden istemedi? Genç gelin programda yaşadıklarını anlattı. Hepsi ve daha fazlası bugün ekranlardaki yerini alacak.


 

Ece Üner ile Susma 27 Eylül Pazartesi izle 

Başarılı sunucu Ece Üner stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Ece Üner, bugün dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. Kanal Dde yayınlanan Susma programını internetten www.kanald.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz. 

 

Ece Üner kimdir?

21 Temmuz 1981'de İstanbul'da doğan Ece Üner, bir dönem CNN Türk'te genel müdürlük yapan Dinç Üner'in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji ve Tarih bölümlerinden 2003 yılında mezun oldu. Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı. Üner, kariyerine 1999 yılında Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde hem eğitim hayatına hem de stajyer olarak kariyerine başladı. 2003 Irak savaşı için yabancı haber çevirmeni olarak görev aldı. Bu dönemde Avrupa Birliği muhabiri oldu. Bir süre NTV'de çalıştıktan sonra 2006'da CNN Türk'ün spor servisinde çalıştı ve hafta sonu spor haberlerini sundu. Mart 2007'de CNN Türk'te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haber programını sunmaya başladı. Ağustos 2009'da Habertürk'e geçti. 2010'da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011'de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı. 2012'den Aralık 2017'ye kadar Habertürk TV'deki Enine Boyuna isimli tartışma programını sundu. 6 Ocak 2014'ten itibaren Show Ana Haber bültenini sundu ve 5 Haziran 2015 tarihinde yerini Jülide Ateş'e bıraktı. Jülide Ateş'in Show Ana Haber spikerliğini bırakmasının ardından Ece Üner, 8 Ocak 2018'de tekrar bu görevi devraldı.


ece üner



KANAL D Tarihçesi

Ayhan Şahenk ve Aydın Doğan tarafından ortak kurulmuştur. 22 Eylül 1993'te test yayınına ve 19 Aralık 1993'te normal yayına başlamıştır. Kanalın hisseleri 16 Ekim 1994 tarihinde Aydın Doğan'a emanet verildi ve kanalın logosu değişerek bugünkü hâlini almıştır. 2004 yılında, analog yayının yanı sıra sayısal yayın yapmaya da başlamıştır. Diğer tüm Avrupa ülkelerine Türkçe yayın yapan Almanya merkezli Euro D kanalın yurt dışındaki şubesidir. Kanal D, ayrıca Türkiye'de yüksek çözünürlükte (HD) yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalı olan Kanal D HD'yi yayına sokmuştur. Kanal D'de yayınlanan birçok program, bu kanaldan yüksek çözünürlükte izlenebilmektedir. Kanal D Ana Haber Bültenini hafta içi Deniz Bayramoğlu sunmaktadır. Spor Gündemini Emre Tilev sunmaktadır. Sihirli Annem, Yaprak Dökümü, Bayanlar Baylar, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, İntikam, Kavak Yelleri, Yılan Hikayesi, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği, Ruhsar, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Arka Sokaklar gibi diziler Kanal D'nin en çok beğenilen dizileri arasında yer almıştır.

Kanal, 21 Nisan 2011'de logosunu üç boyutlu yapmış ve logonun ortasındaki daire dönen bir küre olmuştur. Mayıs 2013'ten itibaren Kanal D dizileri engelsiz.kanald.com.tr adresinde görme engelliler için sesli betimleniyor, işitme engelliler için işaret dili ile anlatılıyor. Ayrıca altyazılarla destekleniyor.

Kanal D, 1 Temmuz 2013'te 16:9 (geniş ekran) yayına geçti. 21 Mart 2018 tarihi itibarıyla Demirören Medya Grubuna satılmıştır. 8 Eylül 2018 tarihinde logosunu tekrar değiştirmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.