Emanet 100. bölüm özeti ve fragmanı - 22 Ocak Cuma neler yaşanacak?

Emanet 100. bölüm özeti ve fragmanı - 22 Ocak Cuma neler yaşanacak?
Kanal 7'de yayınlanmaya başladıktan sonra binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen Emanet 100. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her geçen gün adını daha da fazla insana duyuran dizide neler yaşanacağı da merak konusu de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Emanet 100. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer almaktadır.

Baş rollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın oynadığı Emanet dizisinde bir cuma günü daha geldi. Yaman ve Seher'in aşk dolu yolculuklarına başladıkları dönemde 20. haftaya nokta konulacak. 22 Ocak'ta 100. bölümü ile yayınlanacak yapımda neler yaşanacağı konusunda da araştırmalar gerçekleştirilerek öğrenilmek isteniyor. Kanal 7'nin sevilerek izlenen günlük dizisini kaçırmayın... Emanet 100. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer almaktadır.


 

EMANET DİZİSİ 100. BÖLÜM ÖZETİ

Yönetmenliğini Ayhan Özen ve Taner Tunç'un üstlendiği günlük dizi Emanet'te Yaman ve Seher'in aşk dolu yolculuğu sürüyor. Yusuf'u alarak ikinci eve giden Yaman ile Seher giderek yakınlaşır. Bu durum ikisinin de hoşuna gider ancak hala itiraf yoktur. Zuhal ise hem sinirlidir hem de kendi kendini hırpalar. İkbal de kardeşinin isteğini yerine getirmek ve emellerini yürütmek için yeni bir plan ortaya koyar. Hedefi Ziya'dır ve ona verdiği hapla birlikte bunu yapmaya başlar. Begüm’ün sorusundan sonra allak bullak olan Kiraz, kendine bir çıkış yolu arar. Bulduğu yol, onu Ali’yle karşı karşıya getirecektir. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 100. bölümünde.



gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir
 



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


 


EMANET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım ve Hayat Olcay gibi isimler yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum