Emanet 104. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal izle 7

Emanet 104. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal izle 7
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Emanet'te yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaman ve Seher'in evliliğe giden yolculuğunda bugün de aşk dolu anlar izleyicileri bekliyor. Son olarak Yaman, Seher'e evlilik yüzüğünü taktı. Peki Seher ve Yaman evlenebilecek mi? Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Emanet 104. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te bugün yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yaman, Seher'e yaptığı evlilik teklifinden kabul cevabı almasıyla havalara uçar. Seher de sevdiği adamdan böylesine bir teklifi almaktan. Aralarında giderek daha da kuvvetlenen bağ sebebiyle Zuhal ve İkbal yeni planlar için kolları sıvayacak. Yaman magazin muhabirlerine verdikleri pozlardan sonra bu kez de sosyal medya hesabı sürprizi patlatır. Yusuf için olduğu görüntüsü vermek istemeyen Yaman her geçen an varlığını Seher'e daha fazla hissettirmek istiyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Emanet 104. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


Emanet 104. bölüm özeti

Kanal 7'nin yeni günlük dizisi Emanet'te tüm heyecan sürüyor... Seher Yaman’la bu kadar yakın olmaya alışmaya çalışır. Fakat Seher’i bekleyen başka sürprizler vardır. Yaman’ın İkbal’i bahane ederek kendisine bu kadar yakınlaşması Seher’e kalbi yerinden çıkacakmış gibi hissettirir. Ama asıl heyecanı kendisini bekleyen yeni günde yaşayacaktır. İbo’nun planı açığa çıkmıştır. Hayriye, var gücüyle Kara’ya karşı çıkarken beklenmedik bir olay Kara’yı herkesin gözünde kahraman yapar. 

emanet 34. bölüm fragmanı
 
emanet 33. bölüm fragmanı

emanet 27. bölüm fragmanı


emanet 27. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm izle
 

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle



Emanet 22. bölüm fragmanı


emanet 21. bölüm izle

emanet 20. bölüm fragmanı

emanet 20. bölüm fragmanı



emanet 19. bölüm fragmanı


emanet 19. bölüm fragmanı

emanet 19. bölüm fragmanı

emanet 14. bölüm fragmanı

emanet 13. bölüm fragmanı

emanet 12. bölüm izle


emanet 11. bölüm fragmanı

emanet 10. bölüm fragmanı

emanet 9. bölüm fragmanı ve özeti

emanet 8. bölüm özeti


Emanet 104. bölüm Kanal 7 ve izle7.com izle

Kanalın dizilerini izleyebilmek için iki yol daha var. Geride kalan iki sezonunda Yemin'de olduğu gibi Emanet de izleyicilerle gün içerisinde tekrar bölümleriyle buluşuyor. Diğer yandan yine kanalın video platformu izle7.com da hem yeni bölümleri hem de fragmanları izleyicilerle buluşturuyor. Emanet severlerin diziyi izleme konusunda hiçbir sıkıntısı, üye olma ya da ücret ödeme sorunu olmuyor.

 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.