Emanet 107. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Şubat Salı neler yaşanacak?

Emanet 107. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Şubat Salı neler yaşanacak?
Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi olmayı başaran Emanet'te haftanın ilk bölümü geride kaldı. Yaman ve Seher'in devam eden aşk dolu yolculuklarında zaman zaman istenmeyen olaylar yaşanıyor. Fakat bu durum çifti daha da fazla birbirine kenetliyor. Peki yarın neler olacak? Emanet 107. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Emanet'te bir haftanın daha ikinci günü başlıyor. Son haftalarda Yusuf için birbirlerine her geçen an daha da yakınlaşan Seher ile Yaman'ın hikayesi izleyenleri daha da fazla ekran karşısına kilitliyor. Adını yurt dışına da duyuran yapım hafta içi her gün ilgiyle izleniyor. Dizide bir sonraki gün ve özellikle de haftanın son bölümünde neler yaşanacağı merakla araştırılıyor. Peki yarın neler olacak? Emanet 107. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

EMANET DİZİSİ 107. BÖLÜM ÖZETİ

Yönetmenliğini Ayhan Özen ve Taner Tunç'un üstlendiği günlük dizi Emanet'te Yaman ve Seher'in aşk dolu yolculuğu sürüyor. Yusuf'un haklarını eline alan Yaman ve Seher'in artık önlerinde hiçbir engel kalmamıştır. İkisi de evlenecek olmanın hayali ile imza atacakları günü beklemeye başlar. Sosyal hizmetlerden alınan olumlu yanıt artık kafalarını da arahatlatmıştır ve bundan sonra konakta her şey daha da güzel olacak diye düşünülmektedir. Ancak Zuhal yine yapacağını yapar. Daha önce öldürmeye çalıştığı Seher'in bitki çayına zehir koyar. Bu anlardan önce Seher'in odasında Zuhal'i gören Adalet çayda bir şey olduğunu fark eder bunu ona söyler. Fakat Seher çayı yeni yaptığını ve değişmeye gerek olmadığını anlatır. Çayı içtikten sonra da yere yığılır. Peki, Seher ölecek mi? Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 107. bölümünde.




gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir
 



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


 


EMANET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım ve Hayat Olcay gibi isimler yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum