Emanet 109. bölüm özeti ve fragmanı - 4 Şubat Perşembe neler yaşanacak?

Emanet 109. bölüm özeti ve fragmanı - 4 Şubat Perşembe neler yaşanacak?
Bu sezona damga vuran dizilerden biri olmayı başaran Emanet'te haftanın dördüncü günü başlıyor. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın baş rollerinde oynadığı dizide neler yaşanacağı her geçen gün daha da fazla araştırılıyor çünkü Yaman ve Seher arefesinde. İkisi de mutludur ancak terslikler yine yakalarını bırakmaz. Peki yarın neler yaşanacak? Emanet 109. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Emanet'te heyecan giderek artıyor. Yaman ve Seher'in evlilik üzerine aldığı karar sonrasında hazırlıklar başladı. Davetiye kararı verildi ve bu konaktakilerle paylaşıldı. Ayrıca birçok şey için de süreç hızlandırıldı. Nikahın kısa süre içerisinde olması sebebiyle Yaman herkesi seferber etti. Seher de bu hareketliliğe ayak uydurmak ve sevdiği adamla evlenebilmek adına gün sayıyor. Peki yarın neler yaşanacak? Emanet 109. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.



Yaman ve Seher evlenebilecek mi?

Kanal 7'de yayınlanan Emanet'te Yusuf için bir araya gelen Yaman ve Seher sonunda velayeti alabilmek adına evlenmeye karar verdi. Yaman'dan gelen teklifi kabul eden Seher hayatının en önemli tercihini yapmıştır. Ancak diğer bir taraftan da vicdanı ile hesaplaşması gerekmektedir. Çünkü babası, ablası Kevser'in Kırımlı'lara gelin olarak gelin olarak gitmesini istememesine rağmen kızını engelleyememiştir. Bu sebeple Seher babasının mezarına giderek helallik ister, dertleşir. Her şeyin Yusuf için olduğunu ifade eder. Zuhal ve İkbal ise pusudadır. Hem de en acımasızca planlarla...


 

Emanet 109. bölüm özeti

Yönetmenliğini Ayhan Özen ve Taner Tunç'un üstlendiği günlük dizi Emanet'te Yaman ve Seher'in aşk dolu yolculuğu sürüyor. İkbal, Seher üzerinde bugüne dek hiç bu kadar olmadığı kadar acımasız bir plan oluşturmuştur. Çantasının içine yerleştirdiği mikrofonla birlikte her konuştuğunu kaydedip istediklerini montajlayarak Yaman'a ulaştıracaktır. Bunun yanısıra ablası Kevser'in Seher'e yazdığı mektuplardaki el yazısını taklit ettirerek ondan nasıl para avcılığı yapması istediğini ispat etmeye çalışacaktır. İbo, Kara'ya günden güne daha da fazla bağlanmaktadır ancak Ali bu durumdan memnun değildir. Sebebi hem İbo'nun gereksiz gördüğü ısrarı hem de Kara'nın üzülecek olmasıdır. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 109. bölümünde.




gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir
 



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


 


EMANET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım ve Hayat Olcay gibi isimler yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum