Emanet 207. bölüm fragmanı izle

Emanet 207. bölüm fragmanı izle
Karamel Yapım imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkmaya başlayan Emanet'te yeni sezonun ikinci bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yaman ve Seher'in Yusuf için karşı karşıya geldikleri son hesaplaşmada izleyicileri üzen bir gelişme yaşanmıştı. Seher, Yaman'ı silahla vurmuştu. Bundan sonra neler olacağı merakla bekleniyor. İki aşık yeniden buluşacak mı yoksa bu hesaplaşma devam mı edecek? 14 Eylül Salı neler yaşanacak? Emanet 207. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Emanet yepyeni sezonu ile bu akşam yayınlanmaya başladı. Yeni sezonun ilk bölümünde son olarak Yaman'ı vuran Seher'in Yusuf'u alarak kaçmasıyla birlikte başlayan yeni bir hesaplaşma ekranlara taşındı. Son günlerde Yaman'ın ağabeyi Ziya'yı korumak ve onu hapse göndermemek adına söylediği yalanlara inanan Seher, sevdiği adamı silahla vurmuştu. Sonrasında da Yusuf'u alarak oradan uzaklaşmıştı ancak yüreği tek başına bırakmaya el vermedi. Durumu ihbar ederek Yaman'ın kurtulmasını sağlamıştı. Peki yarın neler yaşanacak? Emanet 207. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yeni bölümler hakkındaki yorumlarınızı haberimize yazabilirsiniz.


Emanet 207. bölüm fragmanı

Adı kısa sürede yurt dışında da duyulan Emanet'te son olarak Yaman'ın düşük olan nabzı ile birlikte hastaneye kaldırılması yeni bir mücadelenin de başlaması anlamına geliyordu. Yaman vücudundaki kurşun ile birlikte ambulansa bindirilip tedavi için götürülürken dahi sevdiği kadının ceza almaması adına olay yerindeki delil olan silahı ortadan kaldırmak için Nedim'e talimat verir. Nedim ise Yaman'ı Seher'in vurduğunu anlar. Olayı incelemeye başlayan Ali ve ekibi de Seher'in farkındadır. Fırat, olanlarla ilgili olarak Yaman'ı suçlar ancak beklemediği bir cevap ile karşılaşır. Bu sırada Ali, Kiraz sonrasında kapandığı dünyadan çıkış yolu için belki de ilk adımı atacaktır. Duygu'nun hayatına girmesiyle yeni bir dönem onu beklemektedir. 


emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


Emanet dizisi oyuncuları ve tam kadrosu

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Tolga Pancaroğlu, Ferda Işıl, Fikret Hürkan, Hülya Aydın, Onur Saraçer, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.