Emanet 207. bölüm özeti ve fragmanı - 14 Eylül 2021 Salı

Emanet 207. bölüm özeti ve fragmanı - 14 Eylül 2021 Salı
Kanal 7'nin yeni sezonuna başlayan dizisi Emanet'te yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. İki aşığın bıçak sırtı olan ilişkilerinde gelinen noktada Yaman vurulmuş ve hastaneye düşmüştü. Sonrasında ise oradan kaçmıştı. Seher'in peşine düşen Yaman ne yapacak? Ailesini bir araya getirebilecek mi? Gözler bir sonraki bölüme çevrildi. Emanet 207. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Hafta içi günlerinde yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Emanet'te yeni sezon başladı. Birbirinden aşk dolu sahnelerin yanı sıra bir hesaplaşmayı da barındıran yapımda Seher ve Yaman'ın mücadelesi herkesi yine ekran karşısına kilitleyecek. Yusuf'u da alarak kaçan Seher, Yaman'dan kurtulabilecek mi? Ali başına gelen Duygu tehlikesinden ve aşkından habersizdir. Bu birliktelik onu çok farklı bir noktaya taşıyabilir. İbo ve Kara'nın aşkında neler yaşanacağı da merakla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Peki yarın neler yaşanacak? Emanet 207. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Emanet 207. bölüm özeti

Hayatında mesleği dışında hiçbir şeye yer bırakmayan Ali için artık tek amaç suçluları yakalamak ve adalete teslim etmektir. Ekibiyle birlikte giriştikleri bir operasyon karşısına Duygu’yu çıkarır. Sert, kuralcı ve katı biri olan Duygu, bir o kadar da başarılı bir polistir. Amirlerinin emri sonucunda Duygu ile çalışmak zorunda kalan Ali, bu ortaklığın zor günlerin habercisi olduğunun farkındadır. Çatışmalı işbirliği, zamanla birbirlerini tanımaya başlayan Ali ve Duygu’yu farklı bir maceraya sürükler. Duygu’nun gelişi, kendini dünyaya kapatan Ali için yeni bir hikâyenin başlangıcı olacak mı?


emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan

Emanet dizisinde geçtiğimiz sezon Kiraz karakterini canlandıran Gülderen Güler ile bir röportaj gerçekleştirdik. Buraya tıklayarak röportajı okuyabilirsiniz.


Gülderen Güler


Emanet 14 Eylül 2021 Salı Kanal 7 ve izle7.com izle

Kanalın dizilerini izleyebilmek için iki yol daha var. Geride kalan iki sezonunda Yemin'de olduğu gibi Emanet de izleyicilerle gün içerisinde tekrar bölümleriyle buluşuyor. Diğer yandan yine kanalın video platformu izle7.com da hem yeni bölümleri hem de fragmanları izleyicilerle buluşturuyor. Emanet severlerin diziyi izleme konusunda hiçbir sıkıntısı, üye olma ya da ücret ödeme sorunu olmuyor.

 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.