Emanet 209. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 16 Eylül Perşembe neler yaşanacak

Emanet 209. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 16 Eylül Perşembe neler yaşanacak
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi olarak yeni sezonda da izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Emanet Kanal 7'deki yerini alıyor. Yaman ve Seher'in hayatının apayrı dünyalara evrilmesi sonrasında izleyiciler yeniden bir araya gelmelerini ve mutlu olmalarını istiyor. Peki yarın neler yaşanacak? Emanet 209. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile adını yurt dışına da duyuran ve binlerce kişi tarafından seyredilmeye devam edilen Emanet'te yeni sezon tüm hızıyla sürüyor. Yaman ile Seher ayrı düştükleri hayatlarında tutunacak dal aramaya devam eder. Çanakkale'de Fikret'in yanında yeni bir hayata başlayan Seher, burada kalıcı olmak ister. Diğer yandan Yaman ise kendisinen en ufak bir iz dahi bulabilmek adına adeta çılgına döner. Sevdiği kadının sesini duymak için bile o anı bekler. Peki yarın neler yaşanacak? Emanet 209. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor. 


 

Emanet 209. bölüm fragmanı ve özeti

Hafta içi günlerinde yayınlanan bölümleri ile en çok izlenen günlük dizi olmayı başaran ve yoluna tüm hızı ile devam eden Emanet'te Yaman, Seher'i bulabilmek adına dünyayı yakmaya hazırdır. Seher ise ablasının katili olduğunu öğrendiği veya öyle zannettiği aşkından vazgeçebilmek için her şeyi dener. Yüzlerce kilometre ötede başlamaya çalıştığı yeni dünyada Fikret kendisine yardımcı olmaktadır. Karakol ekibinde ise İbo ve Kara'nın nişanı sonrasında da tartışmaları devam eder. İbo mutluluktan havalara uçarken Kara ise rüyadan bir türlü uyanamayan İbo'ya laf anlatmaktan yorgun düşmüştür. Fırat, Seher'i korumak için delilleri ortadan kaldırdığını Ali'ye söyler ancak Yaman'ın şikayetçi olmaması her şeyi boşa çıkarır.

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


Emanet dizisi oyuncuları ve tam kadrosu

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Tolga Pancaroğlu, Ferda Işıl, Fikret Hürkan, Hülya Aydın, Onur Saraçer, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.