Emanet 212. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 21 Eylül Salı neler yaşanacak

Emanet 212. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 21 Eylül Salı neler yaşanacak
Karamel Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Kanal 7'nin sevilen dizisi haline gelen Emanet'te yeni hafta başladı. Yaman ve Seher'in yeniden Kırımlı ailesinin konağında devam eden mücadelelerinde artık güzel günlerin gelmesi bekleniyor ancak şu an için bu noktaya gelinmesi zor gibi gözüküyor. Peki yarın neler olacak? Emanet 212. bölüm fragmanı izle seçenekleri ve özeti haberimizde yer alıyor.

Baş rollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun oynadığı Emanet her geçen gün daha da fazla kişi tarafından izlenmeye devam ediliyor. Yurt dışında da ilgiyle seyredilen yapımda yaşanacaklar da yakından takip ediliyor. Kırımlı ailesinin konağında yaşanacakların izleyicileri ekran karşısına kilitleyeceği günün ertesinden olacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Emanet 212. bölüm fragmanı izle seçenekleri ve özeti haberimizde yer alıyor.


 

Emanet 212. bölüm fragmanı ve özeti

Emanet’te bu akşam Yaman Seher’le konuşmaya gider. Onu karşısında gören Seher ne yapacak? Kanal 7 ekranlarının sevilen yerli dizisi Emanet 21 Eylül Salı günü yayınlanan son bölümü 212. bölümüyle izle7.com’da. Silah kaçakçılığı operasyonuna odaklanan ekip, Duygu'nun soruşturma açmasıyla şoke olur. Fırat'ın sakladığı CD ortaya çıkar ve ardından sorgu süreci başlar. Ali ise Fırat'ı koruyarak olan her şeyin kendi sorumluluğu altında yaşandığını anlatır. Ekip ruhuna ve aile ortamına sürekli itibarsızlık yaftası vuran Duygu bundan sonra çok farklı bir noktada kendini bulabilir. Yaman ile Seher'in Yusuf için verdikleri mücadelede güzel günlerin gelmesi henüz yakın değildir. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in yeni bölümünde.

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


Emanet dizisi oyuncuları ve tam kadrosu

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Tolga Pancaroğlu, Ferda Işıl, Fikret Hürkan, Hülya Aydın, Onur Saraçer, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.