Emanet 213. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 22 Eylül Çarşamba neler yaşanacak?

Emanet 213. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 22 Eylül Çarşamba neler yaşanacak?
Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Emanet'te hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Yaman ve Seher'in konakta 2. sezonda da devam eden mücadelesinde bu kez sırada karakol var. Yaman'ı vuran Seher'İn ve Ali'nin ekibinin peşine düşen Duygu istediğini elde edebilecek mi? Peki yarın neler olacak? Emanet 213. bölüm fragmanı izle seçenekleri ve özeti haberimizde yer alıyor.

Baş rollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun oynadığı Emanet'te bugün yeni bir bölüm daha başlıyor. Her anı aşk ve gerilim dolu dizide yeni bölümün getireceği gelişmeler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. İzleyicilerin bir an önce kavuşmaları ve Yusuf ile birlikte mutlu olmalarını beklediği Yaman ve Seher'in konaktaki mücadelesinde yeni perde açılıyor. Bundan sonra olacaklar güzel günlerin habercisi mi? Karısını karakoldan kurtarmaya gelen Yaman, yeniden güvenini kaznabilecek mi? Peki yarın neler olacak? Emanet 213. bölüm fragmanı izle seçenekleri ve özeti haberimizde yer alıyor.


 

Emanet 213. bölüm fragmanı ve özeti

Emanet’te bu akşam Seher, kendisini vurduktan sonra Duygu'nun peşine düştüğü soruşturma sonrasında kendini sorguda bulur. Karakoldaki dakikalarının ardından tüm olanlardan habersiz bir şekilde karakola gelen Yaman sorguya girer ve karısını almak ister. Bu sırada Sehr olanlardan etkilenir ve bir yumuşama belirtisi gösterir. Ancak bu durumun kalıcı olup olmadığı merak konusudur. Diğer yandan karakol ekibinde Ali ve Fırat hakkındaki soruşturmadan çıkan sonucun neleri getireceği sabırsızlıkla beklenir. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in yeni bölümünde.

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


Emanet dizisi oyuncuları ve tam kadrosu

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Tolga Pancaroğlu, Ferda Işıl, Fikret Hürkan, Hülya Aydın, Onur Saraçer, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.