Emanet 214. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 23 Eylül Perşembe neler yaşanacak?

Emanet 214. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 23 Eylül Perşembe neler yaşanacak?
Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Emanet'te Kırımlı ailesinin başından geçenler anlatılmaya devam ediyor. Birbirinden değerli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapım haftanın üçüncü gününde de ilgiyle seyredildi ve sırada yeni bölüm var. Seher kendisini karakoldan kurtaran Yaman'ı affedebilecek mi? Emanet 214. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Emanet'te yeni bir gün daha başlıyor. Yaman ve Seher'İn nezarete düşmesinin ardından Duygu'nun gelemsi olayları farklı yöne sürüklemişti. Daha önce karakol ekibiyle tanışan Seher, bu sezonda diziye dahil olan Duygu'yu da tanıdığı ortaya çıkınca süreç biraz daha yumuşadı ve çift karakoldan çıkmayı başardı. Şimdi ise gözler yarında. İzleyiciler ilgiyle takip ettikleri yapımı bir an önce seyretmek amacıyla araştırmalarda bulunuyor.  Emanet 214. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Emanet 214. bölüm fragmanı ve özeti

Emanet’te bu akşam Seher, Yaman'ı vurduktan sonra geldiği karakolda sorguya alınır. Bu sırada olanlardan haberdar edilen Yaman da karısını kurtarmak adına soluğu yanında alır. Hedefi onu oradan çıkarmek ve olası itirafı engellemektir. Çünkü yiyeceği damga hem Yusuf üzerindeki haklarının elinden alınması hem de onda ömür boyu unutamayacağı bir iz bırakmak anlamına gelmektedir. Duygu'nun Seher'i tanımasıyla birlikte işler değişir. Ali'nin de ekibe dönmesiyle ilk olumlu adımlar atılır.

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


Emanet dizisi oyuncuları ve tam kadrosu

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Tolga Pancaroğlu, Ferda Işıl, Fikret Hürkan, Hülya Aydın, Onur Saraçer, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.