Emanet 216. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 27 Eylül Pazartesi neler yaşanacak?

Emanet 216. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 27 Eylül Pazartesi neler yaşanacak?
Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Emanet'te 55'inci hafta başlıyor. Yaman ve Seher'in devam eden hikayelerinde yaşanacak yeni gelişmeler sabırsızlıkla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Son olarak Yaman hakkında önemli bir delile ulaşan Seher ne yapacağı merak konusudur. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Emanet 216. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Emanet'te yepyeni bir hafta daha başlıyor. 2. sezonunda da büyük bir seyirci kitlesiyle yoluna devam eden yapımın yeni bölümünde neler yaşanacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Hem Kırımlı ailesinin konağı hem de karakol ekibinde yer alan her bireyin hikayesinde yeni gelişmeler var. Yaman ve Seher'in ilişkilerindeki sert rüzgarların ne zaman dineceği merak konusu. Diğer yandan yeni bir aşk kokusu giderek şiddetini artırıyor. Şimdi ise gözler yeni bölümde. İzleyiciler yakından takip ettikleri yapımı bir an önce seyretmek amacıyla araştırmalarda bulunuyor. Emanet 216. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Emanet 216. bölüm fragmanı ve özeti

Emanet’te bu akşam Seher, Fırat ile girdiği iş birliğinde Yaman'ın açığını bulmaya çalışmaktadır. Hakkındaki suçlamalardan her ne kadar  beraat etse de hem Fırat hem de Seher onu cezaevine gönderecekleri bir kanıt bulmaya inanmıştır ve bir fotoğraf ortaya çıkar. Ancak bundan sonra Yaman'ın hapse girip girmeyeceği belli değildir.  Duygu kendisine yakınlık gösteren, peşinden operasyona gelen ve kurşunların önüne atlayan Ali'den etkilenir. Bundan sonraki süreçte daha da yakın davranabilir. Yeni bir aşkın habercisi olabilir. Büyük aşklar da nefretler başlar! Hepsi ve daha fazlası Emanet'in yeni bölümünde.

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


Emanet dizisi oyuncuları ve tam kadrosu

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Tolga Pancaroğlu, Ferda Işıl, Fikret Hürkan, Hülya Aydın, Onur Saraçer, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.