Emanet 220. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 1 Ekim Cuma neler yaşanacak?

Emanet 220. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 1 Ekim Cuma neler yaşanacak?
Kanal 7 ekranlarının sevilerek izlenen ve her bölümüyle binlerce kişiyi televizyon başına kilitleyen dizisi Emanet'te yeni bir gün daha başlıyor. 2. sezonunda da yoluna emin adımlarla devam eden yapımda neler yaşanacağı merak ediliyor. Kevser'i kimin öldürdüğü konusundaki esaretin artık son bulması bekleniyor. 1 Ekim Cuma neler olacak? Emanet 220. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde bulunuyor.

Karamel Yapım tarafından 2. sezonunda da adından söz ettiren bir yapım olarak seyircilerin karşısında yer alan Emanet'te 44'üncü haftanın sonnuna doğru gidiliyor. Yaman ile Seher'in bıçak sırtı olan ilişkisinde yaşanacak yeni gelişmeler konağın huzurunu da direkt olarak etkileyecektir. Diğer yandan Yusuf'un hiçbir şey anlamaması gerekmektedir. Ancak Yusuf giderek büyür ve bazı şeylerin farkına varmaya, onları öğrenmeye başlar. Peki yarın neler olacak? Emanet 220. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde bulunuyor. Sizler de dizi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Emanet 220. bölüm fragmanı ve özeti

Emanet’te son olarak Ali Komiser, Duygu'nun annesi ile olan ilişkisine istemeden de olsa tanıklık etmişti. Bu andan itibaren Duygu'ya karşı tavrı ve davranışları değişecektir. Hasta annesine bakan Duygu ise diğer yandan kardeşini bulma umuduyla operasyona katılır. Uyuşturucu çetesini çökertmek üzere girdikleri bu baskında kardeşi Yasemin'in peşinden gider ve silahını doğrultur. Ancak bu anda aklından ve kalbinden sayısız anı ve düşünce geçer. Ali de Duygu'nun peşinden giderek onu korumaya çalışacaktır. Tıpkı Yaman gibi. Yaman da Seher'i her tehlikeden koruyabilmek adına gözünü kırpmadan kanatlarını açmaya hazırdır.

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


 

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher'in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher'in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf'un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı'ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman'ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


 

Emanet dizisi oyuncuları ve tam kadrosu

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Tolga Pancaroğlu, Ferda Işıl, Fikret Hürkan, Hülya Aydın, Onur Saraçer, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.