Emanet 221. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 4 Ekim Pazartesi neler yaşanacak?

Emanet 221. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 4 Ekim Pazartesi neler yaşanacak?
Karamel Yapım'ın imzası ile yayınlanmaya devam eden Emanet'te bir hafta daha tamamlandı ve yenisi sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni haftada da Yaman ve Seher arasındaki ilişkinin ne yöne gideceği merak konusu oldu. Yusuf'un etkilenmemesi adına gösterilen çaba da devam eder. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Emanet 221. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde bulunuyor.

Kanal 7'de yayınlandığı günlerde elde ettiği izlenme oranları ile birçok önemli yapıma kafa tutan Emanet'in 1 Ekim Cuma gününde 44. haftası da sona erdi. Birbirinden önemli oyuncuları kadrosunda bulunduran yapımda Yaman ile Seher'in bıçak sırtı ilişkilerinde yaşanacaklar Zuhal tarafından mercek altına alınmaya devam eder. Çiçek'i yanında ajan olarak tutan Zuhal için Yaman alarm halindedir. Cenger'i tembihler. Karakol ekibinde Duygu'nun geçmişle yüzleşmesinin etkileri kendisini göstermeye başlar. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Emanet 221. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde bulunuyor.


 

Emanet 221. bölüm fragmanı ve özeti

Emanet’te son olarak Ali Komiser, Duygu'nun daha önce yaşadığı geçmişi ile yüzleşmesi ve belki de kurtulması için seferberdir. Ekiptekiler durumu bilmez ama kendisi gayet olayın içindedir. Yasemin'i bulabilmek Duygu'nun en büyük arzusudur. Bunun için de her tutunacak dal onun adına yeni bir fırsattır. Diğer yandan konakta Zuhal tedavisine devam etmekle birlikte ablasının yarım kalan işini tamamlamaya yeminlidir. Seher'i ortadan kaldırmak ve Yaman ile birlikte olmak ister. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in yeni bölümünde.

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


 

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher'in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher'in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf'un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı'ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman'ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


 

Emanet dizisi oyuncuları ve tam kadrosu

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Tolga Pancaroğlu, Ferda Işıl, Fikret Hürkan, Hülya Aydın, Onur Saraçer, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.